Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj dupa atacul din Nisa. Un fost premier spune ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi Twitter i-a retras postarea

Hotnews Hotnews,
 Mesaj dupa atacul din Nisa. Un fost premier spune ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi Twitter i-a retras postarea

Platforma Twitter a retras in cele din urma, la presiunea guvernului francez, un mesaj al fostului prim-ministru malaezian Mahathir Mohamad in care acesta afirmase, la putin timp dupa atentatul de la Nisa, ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi pentru masacrele din trecut, transmite AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Val de atacuri in Franta: Un afgan inarmat cu un cutit, arestat in Lyon, la scurt timp dupa atacul din Nisa

Inca un incident a avut loc, joi, in Franta. Un afgan in costum traditional, inarmat cu un cutit si considerat amenintator, a fost arestat joi la Lyon. Retinerea acestuia vine la scurt timp dupa atacul.

VIDEO Macron, dupa atacul din Nisa: Nu vom renunta la valorile franceze Este un atac terorist islamist

Nu vom renunta la niciuna dintre valorile care reprezinta Franta, in special la libertatea de a crede si de a nu crede, a declarat joi presedintele Emmanuel Macron, condamnand atacul terorist islamist de la biserica Notre Dame din Nisa, in urma caruia au murit trei persoane, relateaza AFP.

Franta: Un afgan inarmat cu un cutit, arestat in Lyon, la scurt timp dupa atacul din Nisa

Un afgan in costum traditional, inarmat cu un cutit si considerat amenintator, a fost arestat joi la Lyon centru-est), a scris AFP, citand o sursa apropiata dosarului, relateaza AFP.

Emmanuel Macron, la Nisa, dupa atacul din biserica: Nu vom ceda cu nimic in ceea ce priveste valorile franceze

Nu vom ceda cu nimic in ceea ce priveste valorile care reprezinta Franta, in special libertatea de a crede si de a nu crede, a declarat joi presedintele Emmanuel Macron, care a condamnat atacul terorist islamist dintr-o biserica din Nisa care s-a soldat cu trei morti, relateaza AFP.

Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, pe Twitter, in urma atacului comis Biserica Notre Dame din Nisa. Seful statului s-a declarat consternat de teribilul atac din Franta si a dat asigurari.

Cine este autorul atacului cu cutit din Nisa

Autorul atacului cu cutit care a ucis trei oameni joi in biserica Notre Dame este un tunisian de 21 de ani, care a ajuns in Europa mai intai pe insula italiana Lampedusa la sfarsitul lunii septembrie si in Franta la inceputul lunii octombrie, scrie AFP citand surse apropiate dosarului. Atac cu cutitul la Nisa, la Biserica Notre Dame: Femeia decapitata avea 70 de ani in total, trei morti si mai multi raniti Atacatorul a strigat Allah Akbar Macron a sosit la fata locului VIDEO.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )