Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

B1 B1,
Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

Ilie Nastase a fost, in ultimele saptamani, protagonistul unui scandal de amploare in tenis. in acest context, Simona Halep 4 WTA) si antrenorul Darren Cahill au facut un gest care ar putea. continuă pe B1

Simona Halep, gest neasteptat la Madrid. Ce a facut sportiva ca sa isi arate sustinerea pentru Ilie Nastase

Simona Halep si Darren Cahill au iesit pe strazile Madridului pentru a arata sustinerea lor fata de Ilie Nastase. Potrivit Libertatea. ro, sportiva impreuna cu antrenorul Darren Cahill au purtat.

Reactia lui Ilie Nastase dupa excluderea de la Wimbledon : Sunt cretini, altfel nu vad cum

Ilie Nastase a fost interzis, ieri, in mod oficial de organizatorii celui de al treilea Grand Slam al anului. Nasty nu va fi lasat in incinta All England Club nici daca isi va.

Ilie Nastase, dupa ce i s-a interzis accesul la Wimbledon: Sunt cretini. O fi vreo razbunare, or avea ceva cu romanii

La scurt timp dupa ce presedintele All England Club a spus ca Ilie Nastase nu este bine venit la turneul de la Wimbledon nici daca vine cu bilet din cauza incidentului din FedCup, fostul tenismen roman a avut.

Prima reactie a tenismenului Ilie Nastase, dupa ce i-a fost interzis accesul in tribuna de la Wimbledon: Sa traiesc mai am voie? Nu ii voi contacta pe cei de la Wimbledon. Sunt cretini

Fostul mare campion al Romaniei la tenis, Ilie Nastase, s-a aratat indignat de decizia presedintelui de la Wimbledon de a i se interzice accesul in tribuna regala.

Directorul executiv al All England Club: Ilie Nastase nu e invitat la Wimbledon. Nu intra nici cu bilet

Richard Lewis, directorul executiv al All England Club, a anuntat ca Ilie Nastase nu are ce cauta la Wimbledon si ca va fi oprit chiar daca va veni cu bilet. De asemenea, presedintele All England Club, Philip.

Ilie Nastase interzis la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, miercuri, ca Ilie Nastase nu este binevenit la editia din acest an dupa scandalul provocat de acesta la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie.

Ilie Nastase, interzis la Wimbledon: Daca vrea sa intre cu bilet, ar putea fi oprit la poarta

Fostul mare tenisman roman Ilie Nastase nu va fi invitat la editia din acest a turneului de Mare Slem de la Wimbledon si ar putea fi oprit la poarta daca va incerca sa intre, au anuntat miercuri.

Richard Lewis, directorul executiv al All England Club: Ilie Nastase nu intra nici cu bilet la Wimbledon

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a fost si mai transant decat presedintele Philip Brook cand a venit vorba de Ilie Nastase, precizand ca fostul tensimen va fi oprit la portile complexului de la Wimbledon daca va incerca sa intre cu bilet.

FOTO Cum il sustin Simona Halep si Darren Cahill pe Ilie Nastase in perioada dificila prin care trece

Simona Halep se afla de cateva zile la Madrid, acolo unde a reinceput antrenamentele cu Darren Cahill, in vederea turneului la care va participa incepand cu 5 mai.

Caru' cu vedete:Ilie Nastase si Brigitte, scene pasionale in club, la mare;Un membru Holograf a murit. Anuntul trist a fost facut de Dan Bittman;Cine este multimiliardarul indian care a platit cea mai mare nota la Loft

De ce s-a strambat Michelle Obama cand a primit cadoul de la Melania Trump. Toata lumea a remarcat privirea incurcata a lui Michelle Obama cand a primit cadoul traditional de la Melania, in ziua investirii lui Donald Trump. Simona Patruleasa si Sabin Ivanof nu au scapat nici acum de executare. Cu sabia deasupra capului pentru 200 de euro. Simona Patruleasa si Sabin Ivanof fac si acum drumuri la tribunal, pentru a nu le fi injumatatita agoniseala de pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )