Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mesajul de 1 decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan

Antena3 Antena3,
Mesajul de 1 decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, sambata, militarilor de pe frontul din Afganistan si celor aflati in golful Aden sa se intoarca sanatosi acasa si sa aiba grija fiecare de celalalt. La. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei: Hai sa fim solidari!

Presedintele Traian Basescu a transmis, cu ocazia Zilei Nationale, un mesaj tutror romanilor, carora le-a cerut sa fi solidari, o conditie a trecerii cu bine a crizei economice. Nu va uitati cat de mici sunt.

VIDEO.Traian Basescu, mesaj de Ziua Nationala: Nu va uitati la cat de MICI sunt ...

Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, un mesaj video in care le-a atras atentia ca nu trebuie sa se uite la cat de mici sunt politicienii pentru ca ei alearga dupa voturi. Romanii, insa, a continuat seful statului, trebuie sa alerge pentru tara lor. Incep prin a va spune La multi ani! tuturor romanilor, fie ca sunteti acasa, Romania, sau in afara frontierelor. Acum 94 de ani, romanii au vrut sa se faca Romania Mare. Acesta a fost mesajul lor la alba .

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

Victor Ponta da VINA pe Traian Basescu: Nu a considerat NECESAR sa ne salute.

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata seara, de ce nu a schimbat nicio vorba cu presedintele Traian Basescu in timpul manifestatiilor de 1 decembrie din Capitala. Potrivit lui Ponta, seful statului nu a considerat necesar sa-l salute. Eu eram si cu cei doi copii ai mei. Fetita mea a vrut s-o vada pe fetita care a defilat alaturi de jandarmi, la parada. Domnul presedinte, care a ajuns ultimul la parada, asa cum face orice sef de stat din fiecare tara, nu a considerat necesar sa ne .

Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 29 noiembrie a. c. , Decretul.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a sefului Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba, transmite Mediafax. Presedintele Traian Basescu decretul privind inaintarea in gradul.

Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane.

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 29 noiembrie a. c. , Decretul privind inaintarea in gradul profesional de chestor-sef de politie a domnului chestor principal de politie Petre Toba din Ministerul Administratiei si Internelor, informeaza un comunicat al Presedintiei remis agentiei Mediafax. Conform sursei citate, inaintarea in grad .

VIDEO Traian Basescu, mesaj video de Ziua Nationala, pe Facebook: Nu va uitati la cat de mici sunt politicienii, ei alearga dupa voturi; romanii trebuie sa alerge pentru tara lor. De criza economica ori trecem toti, ori nu trece niciunul

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata, cu ocazia Zilei Nationale, un mesaj video, postat pe pagina sa oficiala de Facebook, in care ii indeamna pe romani sa fie uniti, pentru a putea trece cu bine peste criza economica. De criza economica ori trecem toti, ori nu trece niciunul, a afirmat seful statului, subliniind ca romanii nu trebuie sa se uite la cat de mici sunt politicienii, ei alearga dupa voturi, ci trebuie sa alerge pentru tara lor, sa fie solidari, sa fie impreuna.

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan: Va multumesc pentru ce faceti pentru Romania si va doresc sa va intoarceti sanatosi acasa

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, de la ora 14. 00 o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan si militarii de pe Fregata Regele Ferdinand din Golful Aden.

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan: Va multumesc pentru ...

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, de la ora 14. 00 o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan si militarii de pe Fregata Regele Ferdinand din Golful Aden, potrivit b1. ro. La multi ani de Ziua Nationala. Va multumesc pentru ce faceti pentru Romania in Afganistan si la bordul Fregatei si mai ales va doresc sa va intoarceti sanatosi acasa si sa aveti grija fiecare de celalalt. Cel mai important lucru, care este chiar deasupra misiunii pe care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )