Libnet.ro
UNICEF

07:46

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei: Hai sa fim solidari!

B1 B1,
Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei: Hai sa fim solidari!

Presedintele Traian Basescu a transmis, cu ocazia Zilei Nationale, un mesaj tutror romanilor, carora le-a cerut sa fi solidari, o conditie a trecerii cu bine a crizei economice. Nu va uitati cat de mici sunt. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu, mesaj video de Ziua Nationala, pe Facebook: Nu va uitati la cat de mici sunt politicienii, ei alearga dupa voturi; romanii trebuie sa alerge pentru tara lor. De criza economica ori trecem toti, ori nu trece niciunul

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata, cu ocazia Zilei Nationale, un mesaj video, postat pe pagina sa oficiala de Facebook, in care ii indeamna pe romani sa fie uniti, pentru a putea trece cu bine peste criza economica. De criza economica ori trecem toti, ori nu trece niciunul, a afirmat seful statului, subliniind ca romanii nu trebuie sa se uite la cat de mici sunt politicienii, ei alearga dupa voturi, ci trebuie sa alerge pentru tara lor, sa fie solidari, sa fie impreuna.

Traian Basescu: Ziua Nationala ne surprinde dezbinati la nivelul clasei politice, dar societatea romaneasca nu trebuie urmeze rupturile din politica

Presedintele Traian Basescu a multumit, joi, in cadrul receptiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, tuturor romanilor, atat celor din tara cat si celor din dispora, pentru tot ceea ce.

Traian Basescu: Ziua Nationala ne surprinde dezbinati la nivelul clasei politice, dar societatea romaneasca nu trebuie sa urmeze rupturile din politica

Presedintele Traian Basescu a multumit, joi, in cadrul receptiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, tuturor romanilor, atat celor din tara cat si celor din dispora, pentru tot ceea ce.

Ambasadorul Mark Gitenstein, decorat de presedintele Traian Basescu. Gitenstein: Sunt optimist in privinta viitorului Romaniei si a relatiilor dintre tarile noastre

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, a fost decorat miercuri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de mare cruce. Ceremonia are loc la Palatul Cotroceni. Vezi declaratiile presedintelui Traian Basescu si ale ambasadorului Mark Gitenstein.

Tariceanu, viitorul premier?! A prezentat un plan de guvernare asa cum a solicitat chiar presedintele Traian Basescu

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind calitatile viitorului prim-ministru al tarii nu au fost trecute cu vederea de catre fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care a si prezentat joi un plan de.

Basescu: As dori ca de 1 decembrie fiecare roman sa isi puna la fereastra un tricolor.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei receptii organizare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca isi doreste ca societatea romaneasca sa isi regaseasca, in fata incercarilor, coeziunea. Societatea romaneasca a stiut mereu sa regaseasca coeziunea in fata marilor incercari. Societatea romaneasca nu trebuie sa urmeze rupturile din politica, a afirmat Basescu. Si dupa 9 decembrie Romania merge mai departe si poate de 1 decembrie ne amintim ceea ce ne uneste, a mai spus .

Mesajul de 1 decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, sambata, militarilor de pe frontul din Afganistan si celor aflati in golful Aden sa se intoarca sanatosi acasa si sa aiba grija fiecare de celalalt. La.

1 DECEMBRIE - ZIUA NATIONALA A ROMANIEI 2012.

Imagini din timpul manifestarilor militare organizate in Bucuresti si in tara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Traian Basescu vorbeste ca un faraon catre poporul sau. Urmeaza o noua suspendare a presedintelui?

Traian Basescu vorbeste ca un faraon catre poporul sau, a declarat la Antena 3 Crin Antonescu. Presedintele PNL s-a referit la declaratiile pe care le-a facut Traian Basescu in ultimele zile privind situatia.

VIDEO.Traian Basescu, mesaj de Ziua Nationala: Nu va uitati la cat de MICI sunt ...

Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, un mesaj video in care le-a atras atentia ca nu trebuie sa se uite la cat de mici sunt politicienii pentru ca ei alearga dupa voturi. Romanii, insa, a continuat seful statului, trebuie sa alerge pentru tara lor. Incep prin a va spune La multi ani! tuturor romanilor, fie ca sunteti acasa, Romania, sau in afara frontierelor. Acum 94 de ani, romanii au vrut sa se faca Romania Mare. Acesta a fost mesajul lor la alba .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )