Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan: Va multumesc pentru ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan: Va multumesc pentru ...

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, de la ora 14. 00 o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan si militarii de pe Fregata Regele Ferdinand din Golful Aden, potrivit b1. ro. La multi ani de Ziua Nationala. Va multumesc pentru ce faceti pentru Romania in Afganistan si la bordul Fregatei si mai ales va doresc sa va intoarceti sanatosi acasa si sa aveti grija fiecare de celalalt. Cel mai important lucru, care este chiar deasupra misiunii pe care . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan: Va multumesc pentru ce faceti pentru Romania si va doresc sa va intoarceti sanatosi acasa

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, de la ora 14. 00 o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan si militarii de pe Fregata Regele Ferdinand din Golful Aden.

Mesajul de 1 decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, sambata, militarilor de pe frontul din Afganistan si celor aflati in golful Aden sa se intoarca sanatosi acasa si sa aiba grija fiecare de celalalt. La.

Traian Basescu se afla in videoconferinta cu militarii romani din Afganistan si de pe Fregata Regele Ferdinand

Presedintele Traian Basescu se afla la aceasta ora in videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan si de pe Fregata Regele Ferdinand din Golful Aden.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )