Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 29 noiembrie a. c. , Decretul. continuă pe Antena3

Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane.

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 29 noiembrie a. c. , Decretul privind inaintarea in gradul profesional de chestor-sef de politie a domnului chestor principal de politie Petre Toba din Ministerul Administratiei si Internelor, informeaza un comunicat al Presedintiei remis agentiei Mediafax. Conform sursei citate, inaintarea in grad .

Ambasadorul Mark Gitenstein, decorat de presedintele Traian Basescu. Gitenstein: Sunt optimist in privinta viitorului Romaniei si a relatiilor dintre tarile noastre

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, a fost decorat miercuri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de mare cruce. Ceremonia are loc la Palatul Cotroceni. Vezi declaratiile presedintelui Traian Basescu si ale ambasadorului Mark Gitenstein.

Crin Antonescu il ataca pe presedintele Traian Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca el nu doarme si tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos presedintele Traian Basescu, scrie Mediafax. Apucaturile de securist.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Aceasta va fi transmisa, in format live text, pe romanialibera. ro.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a sefului Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba, transmite Mediafax. Presedintele Traian Basescu decretul privind inaintarea in gradul.

Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane

Presedintele Traian Basescu a semnat azi decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

Exclusiv: De la ora 20:00, presedintele Traian Basescu e invitatul lui Robert Turcescu in editia din aceasta seara a emisiunii Sub semnul intrebarii

In exclusivitate, presedintele Train Basescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu in editia din aceasta seara a emisiunii Sub semnul intrebarii. Cine va fi premierul nominalizat de la Cotroceni.

Traian Basescu l-a inaintat in grad pe seful Politiei Romane, Petre Toba

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul pentru inaintarea in grad a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

Traian Basescu l-a decorat pe directorul SIE, Teodor Melescanu, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Traian Basescu l-a decorat joi pe Teodor Melescanu, director al Serviciului de Informatii Externe, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )