Libnet.ro
UNICEF

19:46

Mesajul ferm al ministrului de finante german pentru Grecia

Antena3 Antena3,
Mesajul ferm al ministrului de finante german pentru Grecia

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, considera ca doar grecii pot decide daca vor continua cu moneda euro sau, cel putin temporar, fara ea, insa Grecia ramane membra a uniunii monetare, . continuă pe Antena3

Presedintele Eurogrupului dezminte declaratiile ministrului elen de Finante, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali

Presedintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a dezmintit vineri declaratiile ministrului grec al Economiei, Yanis Varoufakis, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali,.

Criza din Grecia: Ministrul de Finante este 100% sigur ca se va ajunge la un acord cu creditorii dupa referendumul de duminica

Grecia va avea nevoie de 50 de miliarde de euro in urmatorii trei ani pentru a-si stabiliza finantele, considera Fondul Monetar International FMI). Totodata, Fondul a redus previziunile de crestere economica la zero. Ministrul de Finante Yanis Varoufakis a estimat joi ca exista '100% sanse' sa se ajunga la un acord intre Atena si creditorii internationali dupa referendumul din 5 iulie.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Yanis Varoufakis, ministrul grec de Finante, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditorii internationali este aproape finalizat

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditorii sai este aproape finalizat, in urma discutiilor pe care Guvernul elen si oficialii europeni le-au purtat pe.

FMI, avertisment de ultima ora pentru Grecia

Sefa Fondului Monetar International, Christine Lagarde, vrea un comportament matur din partea autoritatilor din Grecia si avertizeaza ca situatia ar putea fi nefavorabila daca Grecia nu indeplineste.

DE NECREZUT. Cati bani s-au strans la cheta online pentru Grecia

Campania lansata de un britanic pentru ajutorarea Greciei a prins aripi. Peste 76,100 de oameni au dat bani peste ca Grecia sa isi poata plati datoria catre creditorii internationali. Suma care s-a strans in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )