Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mesajul lui Igor Dodon pentru diaspora: Eu va stimez, chiar daca ati votat impotriva mea

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Igor Dodon pentru diaspora: Eu va stimez, chiar daca ati votat impotriva mea

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a transmis un mesaj moldovenilor din diaspora, spunand ca ii respecta, chiar daca acestia au votat impotriva lui. Dodon promite sa fie presedintele tuturor. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin l-a felicitat pe Igor Dodon pentru victoria la prezidentiale si il invita la Moscova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat luni, 14 noiembrie, pe Igor Dodon pentru victoria la alegerile prezidentiale. Liderul de la Kremlin l-a invitat pe socialist intr-o vizita la Moscova.

Moldovenii isi aleg presedintele.Va fi pro-rusul Igor Dodon sau pro-europeana Maia Sandu? Peste un milion de moldoveni au votat. Mobilizare masiva in diaspora. Maia Sandu: Daca alegerile sunt corecte, noi vom castiga |LIVE VIDEO + FOTO

Peste trei milioane de moldoveni isi aleg, duminica, presedintele. Igor Dodon este candidatul pro-rus,iar Maia Sandu este pro-europeana. Conform sondajelor, Dodon conduce in fata Maiei Sandu cu 10 procente in intentiile de vot.

Maia Sandu: Confiscarea averilor o incepem de la casa lui Igor Dodon

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca majorarea salariilor la judecatori si procurori nu contribuie la diminuarea coruptiei din justitie. Socialistul a propus chiar sa le fie confiscata averea daca au incalcat legea.

Studentii basarabeni din Ardeal, despre Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova: Alegerile au fost fraudate, Nu-l vad pe el presedintele meu!

Studenti basarabeni din Transilvania acuza ca alegerile in Republica Moldova au fost fraudate. Ei mai zic ca Igor Dodon s-a temut de votul diasporei. Cred ca Dodon nu este presedintele studentilor basarabeni, nu este omul care ar putea sa reprezinte interesele diasporei si a tuturor celor plecati din tara, spun tinerii. Alegerea lui Dodon ii face sa afirme ca nu isi mai vad viitorul in tara natala si se roaga la Dumnezeu pentru inca o sansa.

Ce inseamna pentru Romania alegerea lui Igor Dodon in fruntea Moldovei

Bucurestiul va incerca sa traga in continuare Republica Moldova spre Vest, desi optiunea moldovenilor a fost Igor Dodon, deci Estul. in schimbul ajutorului financiar, Romania va cere Chisinaului reforme, iar Dodon nu va avea de ales, anticipeaza diplomatia romaneasca.

Igor Dodon: Semnarea Acordului de Asociere cu UE a fost o mare greseala. Vom lupta pentru denuntarea acestuia; putem organiza un referendum

Igor Dodon, candidatul pro-rus ales duminica de moldoveni in functia de presedinte al tarii, a declarat intr-un interviu pentru ziarul Izestia ca opteaza pentru integrarea in Uniunea Euroasiatica si considera ca Acordul de Asociere al tarii cu uniunea Europeana a fost o greseala, astfel incat va lupta inpreuna cu partidul socialistilor pentru a-l denunta, informeaza Agora. md.

Igor Dodon vrea sa organizeze alegeri parlamentare anticipate in 2017 pentru a elimina Guvernul prooccidental

Igor Dodon, castigatorul cursei prezidentiale din Reorganizeze publica Moldova a anuntat ca in anul 2017 va organiza alegeri parlamentare anticipate in 2017 pentru indepartarea Guvernului prooccidental.

REPUBLICA MOLDOVA va fi condusa de un presedinte PRO-RUS. Igor DODON castiga alegerile prezidentiale in fata candidatului pro-european, Maia SANDU

UPDATE 23:35 -Igor Dodon a acumulat 803. 794 din cele 1. 809 de voturi exprimate duminica si, la acest moment, este noul presedinte al Republicii Moldova, transmite Unimedia. Mai sunt de numarat circa.

Pentru prima oara dupa 15 ani, moldovenii isi aleg, duminica, prin vot direct, presedintele, dintre socialistul Igor Dodon si candidata proeuropeana Maia Sandu

Duminica, peste 3 milioane de moldoveni vor decide, prin vot, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. in cursa electorala se infrunta socialistul Igor Dodon si prooccidentala Maia Sandu.

Moldovenii isi aleg duminica presedintele, dintre Igor Dodon si Maia Sandu

Peste trei milioane de moldoveni sunt chemati duminica la urne, pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, in care se infrunta socialistul Igor Dodon si prooccidentala Maia Sandu. Este pentru prima oara dupa 15 ani cand moldovenii isi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )