Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldovenii isi aleg duminica presedintele, dintre Igor Dodon si Maia Sandu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moldovenii isi aleg duminica presedintele, dintre Igor Dodon si Maia Sandu

Peste trei milioane de moldoveni sunt chemati duminica la urne, pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, in care se infrunta socialistul Igor Dodon si prooccidentala Maia Sandu. Este pentru prima oara dupa 15 ani cand moldovenii isi. continuă pe Wall-Street Ro

Pentru prima oara dupa 15 ani, moldovenii isi aleg, duminica, prin vot direct, presedintele, dintre socialistul Igor Dodon si candidata proeuropeana Maia Sandu

Duminica, peste 3 milioane de moldoveni vor decide, prin vot, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. in cursa electorala se infrunta socialistul Igor Dodon si prooccidentala Maia Sandu.

Alegeri in Republica Moldova. Financial Times: Victoria lui Dodon ar consolida influenta Rusiei in Europa de Est. Diferenta intre candidatul pro-rus si pro-europeana Maia Sandu este de 10 la suta

Peste trei milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze la alegerile de duminica, fiind pentru prima data in ultimele doua decenii cand moldovenii isi aleg direct presedintele.

Moldova, incotro? Peste trei milioane de oameni aleg duminica intre Vest si Est (VIDEO)

Soarta Republicii Moldova se transeaza duminica. Peste trei milioane de oameni sunt asteptati la urne, pentru a vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale intre Maia Sandu si Igor Dodon.

Avertismentul alarmant al candidatului Igor Dodon: Republica Moldova va fi imbracata in rosu

Candidatul prorus la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat convingerea ca Moldova va fi imbracata in rosu dupa al doilea tur de scrutin, programat pentru duminica, 13 noiembrie.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Romanii sunt prietenii nostri, sunt vecinii nostri, dar este o vorba: frati, frati, dar fiecare la casa lui. Igor Dodon, despre planurile sale cu Romania in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale

Igor Dodon si Maia Sandu au avut joi seara o confruntare in contextul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Dodon a spus ca in situatia in care va deveni presedintele tarii,.

Democratia si libertatea vin cu Maia Sandu, iar dictatura vine cu Igor Dodon

Europarlamentarul, Monica Macovei a transmis un mesaj c atre cetatenii Republicii Moldova inainte de turul II al alegerilor prezidentiale de duminic a. Aceasta ataca minciunile sustinute in campania electorala de candidatul Igor Dodon, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Igor Dodon vrea sa scoata istoria Romaniei din programa scolara, pe motiv ca nu corespunde realitatii. Maia Sandu: Vai de noi daca ajunge sa ne scrie istoria

Candidatul socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, doreste ca istoria Romaniei sa fie scoasa din programa scolara si inlocuita cu istoria Republicii Moldova, pe motiv ca sunt multe lucruri care nu corespund realitatii .

Maia Sandu: Confiscarea averilor o incepem de la casa lui Igor Dodon

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca majorarea salariilor la judecatori si procurori nu contribuie la diminuarea coruptiei din justitie. Socialistul a propus chiar sa le fie confiscata averea daca au incalcat legea.

Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, intr-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, ca sustinatorii miscarii unioniste nu vor avea nicio sansa in cazul in care el va deveni sef al statului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )