Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Antena3 Antena3,
Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj pe care il considera de siguranta nationala. Vineri noaptea, Ciolos a scris ca taierile ilegale de padure sunt o problema de siguranta nationala. Mai. continuă pe Antena3

Petre Toba a demisionat din functia de ministru de Interne, dupa ce DNA a cerut aviz privind inceperea urmaririi penale in cazul sau: Premierul Dacian Ciolos i-a acceptat demisia

00 Premierul Dacian Ciolos a acceptat demisia lui Petre Toba din functia de ministru de Interne, potrivit unui comunicat al Guvernului. Prim-ministrul Dacian Ciolos a acceptat demisia domnului.

Premierul Dacian Ciolos a numit secretar de stat in Ministerul Educatiei un profesor de la Universitatea de Vest din Timisoara

Premierului Dacian Ciolos a numit-o pe Nicoleta - Claudia Moldovan, cadru didactic al Universitatii de Vest Timisoara, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru, potrivit unui comunicat al Universitatii.

Dacian Ciolos, despre cazul lui Petre Toba: in aceste conditii, e cel mai bine pentru Guvern ca dansul sa plece

Prima reactie a premierului Dacian Ciolos, dupa ce DNA a cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului de Interne, Petre Toba. Seful Guvernului a declarat ca Toba ar trebui sa.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, miercuri, ca nu se va inscrie intr-un partid si nu va candida la alegerile parlamentare. Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Dacian Ciolos a comentat, miercuri seara, la TVR, demisiile in masa de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, aratand ca nu a vazut inca justificarea acestor.

Dacian Ciolos, la bilantul a zece luni de guvernare: Chestiunea cu 0% absorbtie e o chestie populista. Ce inseamna zero absorbtie?

Premierul Dacian Ciolos a facut un scurt bilant al realizarilor si proiectelor guvernului tehnocrat, la implinirea a zece luni de guvernare, intr-o editie speciala a TVR. Cu toate acestea, Ciolos a.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix in Constitutie pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

Dacian Ciolos, precizari despre o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Dacian Ciolos a afirmat, intr-o editie speciala la TVR, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare, insa ca ii incurajeaza sa intre in politica pe cei din echipa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )