Libnet.ro
UNICEF

00:07

Messi a fost audiat mai mult de doua ore si jumatate, la tribunalul din Gava.

România Liberă România Liberă,
Messi a fost audiat mai mult de doua ore si jumatate, la tribunalul din Gava.

Internationalul argentinian Lionel Messi a fost audiat, vineri, timp de mai mult de doua ore si jumatate la tribunalul din Gava, in cazul in care este acuzat de evaziune fiscala, impreuna cu tatal sau, informeaza Mediafax. Messi nu a facut nicio declaratie la iesirea din tribunal. Tatal sau, Jorge Horacio Messi, a fost audiat timp de aproximativ doua ore, potrivit AFP. Audierea a aratat marea sa dorinta de a-si rezolva situatia cu fiscul si nu de a incepe o lupta exagerata cu statul, a . continuă pe România Liberă

Cu Messi la tribunal: argentinianul a fost audiat de catre judecatori aproximativ trei ore

Lionel Messi a fost audiat vineri, timp de aproximativ trei ore, la tribunalul din Gava. Fotbalistul Barcelonei este acuzat, alaturi de tatal sau, de evaziune fiscala.

Taxa de 150 lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata

Taxa de 150 de lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Ponta: Grapini sa se obisnuiasca mai mult cu postul de ministru cand e cu presa, nu mai e producator de textile

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca a avut o discutie cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, dupa ultimele declaratii ale acesteia legate de Guvern, si a precizat ca nu are o problema cu aceasta, dar ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa, transmite Mediafax.

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri. Institutul Cantacuzino din Iasi va fi inchis definitiv

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri precum cel antitetanos sau cel impotriva tuberculozei, pentru ca statul a inchis linia de productie de la Institutul Cantacuzino din Iasi. Ministerul.

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. La fiecare 30 de secunde, un roman moare de inima

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. Principala cauza de deces in Romania ramane cea cardiovasculara, chiar daca patologia cardiovasculara a inregistrat progrese in ultimii.

Anuntul facut de un post de RADIO: in doar doua ore iNCHIDEM pravalia

Radio Guerrilla si-a oprit, luni, la ora 20. 00, emisia ON AIR. Postul urmeaza sa emita doar online pana in a doua jumatate a lunii octombrie, cand echipa postului de radio se va prezenta la un concurs.

Dan Voiculescu nu a fost audiat nici macar o singura data pe tot parcursul fazei de urmarire penala

Mihai Gadea a facut publica o informatie importanta din dosarul Telepatia, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Pe tot parcursul fazei de urmarire penala, care a durat ani de zile, Dan Voiculescu nu a fost.

Opel va ajuta si mai mult legendara marca Buick sa se extinda in China si SUA

O parte dintre modelele Opel sunt vandute in China si SUA sub sigla Buick, insa colaborarea dintre cele doua marci va deveni si mai consistenta pentru noi masini care sa creasca vanzarile Buick care vinde anual peste 700. 000 de masini in China. Buick exista inca de la final de secol 19, fiind cea mai veche marca din portofoliul GM.

Tristetea lui m-a durut mai mult decat infidelitatile

A fost candva una dintre cele mai dorite femei din Europa, dar nici acum, la 69 de ani nu vrea sa iasa.

Mai mult de un secol de cercetari pe santierul de la Tibiscum.

Poate mai putini stiu, cu exceptia istoricilor, desigur, ca intre 1976 si 1979, conform arheologilor Petru Bona Richard si Maria Petrovszki, s-a deschis un mare santier arheologic al tarii, numit atunci Tibiscum, el fiind in hotarul comunei Jipa, la numai sase kilometri nord de orasul Caransebes, cuprinzand si satele Cinta si Iaz, dar, mai precis spus, era aflat la confluenta raurilor Timis si Bistra. O asezare cu dublu caracter: civil si militar Tibiscum fusese o asezare renumita in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )