Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dan Voiculescu nu a fost audiat nici macar o singura data pe tot parcursul fazei de urmarire penala

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu nu a fost audiat nici macar o singura data pe tot parcursul fazei de urmarire penala

Mihai Gadea a facut publica o informatie importanta din dosarul Telepatia, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Pe tot parcursul fazei de urmarire penala, care a durat ani de zile, Dan Voiculescu nu a fost. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 700 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati fiecare la cate 6 ani de inchisoareVezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan ViculescuSe actualizeaza.

ULTIMA ORA Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Prejudiciul de recuperat: peste 60 milioane de euro. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile de catre Tribunalul Bucuresti pentru spalare de bani in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 750 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Prejudiciul in dosar este de peste 60 de milioane de euro, iar toti cei condamnati vor trebui sa plateasca prejudiciul. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis au fost condamnati la 6 ani de inchisoare fiecare. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati si ei la cate 5 sau 6 ani de inchisoare fiecare Vezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan ViculescuSe actualizeaza.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Prejudiciul de recuperat: peste 60 milioane de euro. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile timp de trei ani dupa exacutarea pedepsei de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 750 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Prejudiciul in dosar este de peste 60 de milioane de euro si va fi recuperat de la toti cei cei condamnati in dosar. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis au fost condamnati la 6 ani de inchisoare fiecare. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati si ei la cate 5 sau 6 ani de inchisoare fiecare Vezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan Viculescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii vor ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile in dosarul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Dan Voiculescu: Singura acuzatie care mi se poate aduce este cea de INFLUENTARE ...

Dan Voiculescu, condamnat joi la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta .

Ce spune CTP despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca, in eventualitatea in care ar ajunge dupa gratii, Dan Voiculescu ar ispasi o sanctiune de forma. CTP a adaugat ca singura pedeapsa care i s-ar putea aplica fostului patron al Antenelor este confiscarea unei parti din avere, potrivit Realitatea. net. Voiculescu a probat un talent iesit din comun pentru a fenta justitia, s-a bagat si s-a scos din Parlamentul Romaniei cu o viteza ametitoare, si il cred capabil in continuare de alte manevre pentru a .

Tribunalul Bucuresti pronunta joi sentinta in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta joi prima sentinta in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA) la peste 1. 700 de zile de la trimiterea in judecata. Pe 12 septembrie magistratii au amanat luarea unei decizii in acest dosar. Procurorul a solicitat judecatorilor sa-l condamne la o pedeapsa cu executare pentru spalare de bani pe liderul conservator Dan Voiculescu. Pedeapsa maxima pe care o risca Dan Voiculescu este de 12 ani de inchisoare. Sentinta nu este una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs, Sentinta va fi data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament.

UPDATE Tribunalul Bucuresti pronunta joi sentinta in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA / Sentinta este asteptata in jurul orei 14:00

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta joi prima sentinta in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA) la peste 1. 700 de zile de la trimiterea in judecata. Pe 12 septembrie magistratii au amanat luarea unei decizii in acest dosar. Procurorul a solicitat judecatorilor sa-l condamne la o pedeapsa cu executare pentru spalare de bani pe liderul conservator Dan Voiculescu. Pedeapsa maxima pe care o risca Dan Voiculescu este de 12 ani de inchisoare. Sentinta nu este una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs, Sentinta va fi data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Vezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan Viculescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )