Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat ca sambata vremea va fi frumoasa, insa duminica va fi mai rece fata de zilele precedente, in unele zone fiind asteptate ninsori. continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, joi, sub Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, fiind afectate inclusiv autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ceata pentru sudul judetului Prahova, local in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti - mai ales zona periferica, precum si A2, A3, drumurile nationale si europene aferente.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete. A fost emisa o informare de ninsori si vant, valabila din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. O informare de vreme rea va intra in vigoare duminica si va expira luni dimineata. Specialistii au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor fi intensificari ale vantului, ninsori si polei.

COD GALBEN: ceata in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben pentru ceata valabila in majoritatea judetelelor din sudul tarii, conform unor atentionari de tip nowcasting emise joi dimineata.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, in sapte judete din Moldova si.

Cod galben de ceata, emis pentru judetele Olt, Dolj si Gorj

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de ceata, pentru judetele Olt, Dolj si Gorj, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intra in vigoare la ora 11:00 si va.

METEO Specialistii au emis o informare de ninsori si vant, valabila din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o informare de vreme rea care va intra in vigoare duminica si va expira luni dimineata. Specialistii au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor fi intensificari ale vantului, ninsori si polei.

Cod galben de ceata in 20 de judete si Capitala

Meteorologii au emis o noua avertizare de cod galben pentru ceata, valabila pentru nordul, estul si sudul tarii, vizibilitatea pe autostrazile 1 si 2 fiind redusa sub 200 de metri pe unele portiuni, iar izolat chiar sub 50.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in 9 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile pana la ora 10. 00, in 9 judete din Muntenia. Potrivit meteorologilor, intre ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )