Libnet.ro
UNICEF

00:07

METEO Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est. Astazi ar putea fi emisCod rosu

Adevărul Adevărul,
METEO Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est. Astazi ar putea fi emisCod rosu

Meteorologii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol. Astfel ca, pana duminica la ora 22. 00, Capitala si 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar sapte judete se afla cub Cod galben. continuă pe Adevărul

Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sudul si sud-estul tarii

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol emisa vineri a fost extinsa, sambata dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie la 18 judete din sudul si sud-estul tarii. Noua atentionare este valabila pana duminica la ora 22. Alte sapte judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol.

CODUL PORTOCALIU de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est.

Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati, informeaza Mediafax. Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste .

Codul portocaliul de ninsori si viscol, extins pana duminica la ora 22.00

Meteorologii au extins avertizarea de cod portocaliu de viscol in judetul Dolj, pana duminica la ora 22. Vantul va sufla slab pana la moderat, viscolind si spulberand zapada, viteza vantului la rafala putand atinge si depasi 65-75 km/h.

Codul porcocaliu de viscol, extins de meteorologi: 18 judete si Capitala, sub atentionare: Vezi zonele afectate

Meteorologii au extins codul portocaliu de viscol, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Sub incidenta codului se afla 18 judete si Capitala, in perioada 25 ianuarie, ora 09:30 26 ianuarie, o.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori A FOST EXTINS

Meteorologii au decis sa extinda codul portocaliu. Astfel, mai multe judete care erau sub cod galben acum au intrat si ele sub avertizare cod portocaliu. Viorica Dima, sef CNPM a explicat, pentru Antena 3, ca 17.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori a fost RESTRANS. 13 judete si Capitala sunt in continuare afectate

Update - Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii. Alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori a fost restrans. 13 judete si Capitala sunt in continuare afectate

Update - Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii. Alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VIDEO Codul portocaliu de ninsori nu-i impiedica pe traficantii de tigari sa actioneze

Jandarmii galateni care au atentionat un barbat sa conduca prudent, pe drumul care leaga Galatiul de Braila, au fost surprinsi sa afle ca acesta era traficant de tigari. Nu inainte insa ca barbatul sa piarda controlul masinii si sa zboare de pe soseaua dig. Mii de pachete de tigari s-au imprastiat pe camp.

ANM: Codul portocaliu de ninsori si viscol poate fi extins pana luni, posibil si cod rosu

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila pana duminica la ora 18. 00, ar putea fi prelungita pana luni, cu posibilitatea de a fi emis si codul rosu in anumite zone, a anuntat conducerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )