Libnet.ro
UNICEF

08:00

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in opt judete din Transilvania si Moldova, pe durata urmatoarelor tr. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din vestul si centrul tarii, incepand de miercuri noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare cod galben de vant puternic, care va afecta mai multe judete din vestul si centrul tarii. Atentionarea va fi in vigoare de miercuri noapte, de la ora 2. 00, pana joi seara, ora 22.

Avertizare de fenomene periculoase in 14 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari nowcasting cod galben de ceata, valabila in 14 judete din zonele Moldovei, Transilvaniei, Dobrogei si Munteniei pe durata.

Alerta de la meteo. Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit duminica, pana la ora 20:00, atentionarile nowcasting Cod galben de viscol, valabile in zonele de munte din 10 judete. Potrivit.

VIDEO Colind cu artisti din mai multe judete: Vin Colindatorii - De Craciun pe drum se canta

S-au adunat din Maramures, Cluj, Salaj, Bihor si Arad pentru a inregistra un colid care sa ajunga la inimile romanilor.

Un castel in ruina din Franta a fost cumparat de mai multe persoane din 115 tari. Care a fost pretul - VIDEO

Castelul La Mothe-Chandeniers Vienne) din Poitou a fost cumparat de aproape 25. 000 de persoane si va avea coproprietari anonimi din 115 tari care au platit mai mult de 1,6 milioane de euro, potrivit AFP. bdquo.

Alerta meteo. Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting cod galben de ceata si vant puternic. Valabil de la : 25-12-2017 ora 8:15 pana la : 25-12-2017 ora 12:00 In zona :.

Salvamont Romania: 28 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Brasov si Gorj

Dispeceratul National Salvamont a primit in ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind din judetele Gorj si Brasov. Salvamontistii au avut alte 15 interventii in urma unor alarmari primite direct in dispeceratele locale Salvamont.

Explozie puternica in Sankt Petersburg. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite miercuri in explozia ce a avut loc intr-un supermarket din Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei, situat in nord-vest, a anuntat politia locala, f?.

Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun. Cele mai multe cazuri, cod rosu

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SAB-IF), Alis Grasu, a declarat ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.

Patronul clubului de striptease ramane in arest. Laurentiu Capotescu este acuzat ca a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania

Laurentiu Capotescu si finii sai au fost arestati in apilie 2017 pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii sunt acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )