Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie puternica in Sankt Petersburg. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in Sankt Petersburg. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite miercuri in explozia ce a avut loc intr-un supermarket din Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei, situat in nord-vest, a anuntat politia locala, f?. continuă pe Antena3

Atentat sinucigas la Kabul. Sunt mai multe victime

Cel putin sase persoane au fost ucise intr-un atac sinicigas cu bomba care a avut loc langa sediul Agentiei afgane de Informatii din Kabul. Atacul a fost revendicat de organizatia Stat.

ATENTAT iN RUSIA! Mai multe VICTIME dupa o EXPLOZIE PUTERNICA (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc intr-un supermarket din Sankt Petersburg, Rusia, informeaza RT. 'O deflagratie a avut loc catre ora locala 18,30 15,30 GMT) intr-un supermarket de pe.

MAE: Printre victimele exploziei din Sankt Petersburg nu sunt cetateni ai Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau s-a autosesizat privind explozia de miercuri, 27 decembrie, intr-un supermarket de pe bulevardul Kondratiev din Sankt-Petersburg, Federatia Rusa, soldata cu mai multi raniti. Potrivit institutiei, printre victime nu sunt si cetateni ai Republicii Moldova.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in dupa-amiaza zilei de miercuri, in supermarketul Perekriostok, din Sankt Petersburg, informeazaReuters.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

Un dispozitiv improvizat a explodat intr-un supermarket din Sankt Petersburg: cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

Patronul clubului de striptease ramane in arest. Laurentiu Capotescu este acuzat ca a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania

Laurentiu Capotescu si finii sai au fost arestati in apilie 2017 pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii sunt acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din vestul si centrul tarii, incepand de miercuri noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare cod galben de vant puternic, care va afecta mai multe judete din vestul si centrul tarii. Atentionarea va fi in vigoare de miercuri noapte, de la ora 2. 00, pana joi seara, ora 22.

Salvamont Romania: 28 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Brasov si Gorj

Dispeceratul National Salvamont a primit in ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind din judetele Gorj si Brasov. Salvamontistii au avut alte 15 interventii in urma unor alarmari primite direct in dispeceratele locale Salvamont.

Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun. Cele mai multe cazuri, cod rosu

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SAB-IF), Alis Grasu, a declarat ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )