Libnet.ro
UNICEF

01:05

O metoda mai simpla de a-ti deschide un magazin online

B1 B1,
O metoda mai simpla de a-ti deschide un magazin online

Vrei sa-ti deschizi un magazin online pentru afacerea ta? in ziua de azi, este important sa ai o prezenta online: nu doar pe retelele de socializare, dar si un website pentru afacerea ta. Dar realizarea. continuă pe B1

O metoda mai simpla de a-ti deschide un magazin online

Vrei sa-ti deschizi un magazin online pentru afacerea ta? in ziua de azi, este important sa ai o prezenta online: nu doar pe retelele de socializare, dar si un website pentru afacerea ta. Dar realizarea.

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

Cum faci macaroane cu carne si branza la cuptor. Cea mai simpla reteta!

Anotimpul rece aduce si pofte culinare de nestavilit. Parca se simte in aer ca se apropie sezonul porcului si al carnatului. Pana atunci, mai putem profita de razele soarelui, aducand in bucatarie un alt miros, tot cu carne, dar mai special. Reteta de macaroane cu carne si branza la cuptor este preparatul perfect pentru pranz.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )