Libnet.ro
UNICEF

00:07

Metrorex introduce noi masuri impotriva raspandirii COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Metrorex introduce noi masuri impotriva raspandirii COVID-19

In contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, pentru respectarea recomandarilor de preventie si in vederea limitarii riscului de raspandire a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 pe parcursul calatoriei cu metroul si urmare a actiunilor comune de cooperare cu reprezentantii Politiei pentru Transport Public, ISUB-IF si ai firmelor de paza ce efectueaza serviciul in metrou, incepand cu data de 20. 2020 s-au dispus si respectiv s-au reiterat o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarilor. continuă pe Ziarul Bursa

P Primul lant de hipermarketuri care isi certifica magazinele si depozitele pentru masuri sigure impotriva raspandirii Covid-19

De astazi, romanii pot face cumparaturi in siguranta mai linistiti, dupa ce prima retea de hipermarketuri din tara obtine o certificare internationala pentru masurile de siguranta luate. Magazinele si depozitele Kaufland Romania sunt cele care primesc certificarea DEKRA pentru masuri sigure de preventie impotriva raspandirii Covid-19, ce atesta oficial ca sunt ,,locatii de incredere.

Italia impune noi masuri anti-Covid19

Premierul italian, Giuseppe Conte, a anuntat ieri seara o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta COVID-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Metrorex anunta noi reguli pentru calatoria cu metroul: Fortele de ordine vor limita accesul pasagerilor in statii pentru evitarea supraaglomerarii

Metrorex anunta ca o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarii la metrou in contextul inmultirii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul Capitalei. Astfel, incepand de marti,.

Italia impune noi masuri drastice in fata noului val de Covid-19

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat duminica o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta Covid-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta.

Noi masuri intra in vigoare in Europa

O noua serie de masuri draconice intra in vigoare de astazi in Europa, cu speranta de a frana propag.

Coronavirus: Noi masuri draconice intra in vigoare in Europa (sinteza)

Interdictie de socializare la Londra, restrictii de circulatie in Franta, scoli inchise in Polonia: o noua serie de masuri draconice intra in vigoare sambata in Europa, cu speranta de a frana propagarea celui de-al doilea val al pandemiei de Covid-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )