Libnet.ro
UNICEF

11:31

Miami Open: Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua in noaptea de sambata spre duminica

Hotnews Hotnews,
 Miami Open: Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua in noaptea de sambata spre duminica

Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor juca in noaptea de sambata spre duminica, la turneul de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory, respectiv Masters). Cirstea, locul 65 WTA, va evolua in compania danezei Caroline Wozniacki, locul 14 WTA si cap de serie numarul 12, in turul al treilea al competitiei. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Meciul Sorana Cirstea vs Anastasija Sevastova se va relua vineri

Meciul dintre Sorana Cirstea, locul 65 WTA, si Anastasija Sevastova Letonia), cap de serie numarul 19 si pozitia 25 in ierarhia mondiala, din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, a fost intrerupt din cauza ploii in primul set, la scorul de 6-4 in tie-break pentru Sorana. Partida va continua vineri, nu inainte de ora 18:00.

Romancele se simt bine la la Miami: Sorana Cirstea, Simona Halep si Patricia Tig s-au calificat in turul trei

Turneul de tenis Premier Mandatory de la Miami este unul de succes pentru Romania pana in prezent. Trei dintre sportivele care ne reprezinta in tenisul feminin: Sorana Cirstea, Simona.

Victorie de senzatie pentru Sorana Cirstea la Miami: A invins-o clar pe campioana olimpica in putin peste o ora. Patricia Tig merge si ea mai departe

Turneul Premier Mandatory de la Miami a produs in noaptea de miercuri spre joi a produs doua bucurii enorme pentru iubitorii tenisului din Romania. Atat Sorana Cirstea si Patricia Tig au.

WTA Miami: Sorana Cirstea, in turul doi - A invins-o pe Monica Puig

Sorana Cirstea locul 64 WTA) a reusit o victorie categorica impotriva Monicai Puig Puerto Rico - locul 40 WTA), calificandu-se astfel in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Victorie mare pentru Sorana Cirstea la Miami. A trecut de campioana olimpica de la Rio de Janeiro 2016

Sorana Cirstea a trecut in turul al doilea al turneului de la Miami, dupa o victorie spectauloasa impotriva campioanei olimpice en-titre.

ATP Miami: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi al probei de dublu

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul Masters 1000 de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 6. 450 de dolari.

ATP Miami: Florin Mergea a revenit la colaborarea cu Dominic Inglot

Florin Mergea a revenit la colaborarea cu britancul Dominic Inglot, cei doi urmand sa faca pereche in turneul de categorie Masters de la Miami. In runda inaugurala, Florin si Dominic vor avea adversari dificili, urmand sa se dueleze cu Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut ambii Franta) - cap de serie numarul doi si detinatorii trofeului.

Simona Halep merge mai departe! Jucatoarea de tenis s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care ocupa in acest moment locul 5 WTA si cap de serie numarul 3 la Miami Open, a eliminat-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA,.

Miami Open: Monica Niculescu, eliminata de Johanna Larsson in primul tur/ Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 45 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur la Miami Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 7. 423 de dolari, potrivit News. ro.

Radu Albot s-a calificat pe taboul principal la Miami Open

Cel mai bine cotat tenismen din Moldova, Radu Albot, a reusit calificarea pe tabloul principal al turneului din seria 1000 Masters ATP de la Miami. Asta dupa ce sportivul l-a invins in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-4 pe ucraineanul Sergyi Stakhovsky, locul 111 ATP, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )