Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romancele se simt bine la la Miami: Sorana Cirstea, Simona Halep si Patricia Tig s-au calificat in turul trei

B1 B1,
Romancele se simt bine la la Miami: Sorana Cirstea, Simona Halep si Patricia Tig s-au calificat in turul trei

Turneul de tenis Premier Mandatory de la Miami este unul de succes pentru Romania pana in prezent. Trei dintre sportivele care ne reprezinta in tenisul feminin: Sorana Cirstea, Simona. continuă pe B1

WTA Miami: Sorana Cirstea, in turul doi - A invins-o pe Monica Puig

Sorana Cirstea locul 64 WTA) a reusit o victorie categorica impotriva Monicai Puig Puerto Rico - locul 40 WTA), calificandu-se astfel in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Miami Open: Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua in noaptea de sambata spre duminica

Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor juca in noaptea de sambata spre duminica, la turneul de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory, respectiv Masters). Cirstea, locul 65 WTA, va evolua in compania danezei Caroline Wozniacki, locul 14 WTA si cap de serie numarul 12, in turul al treilea al competitiei.

WTA Miami: Meciul Sorana Cirstea vs Anastasija Sevastova se va relua vineri

Meciul dintre Sorana Cirstea, locul 65 WTA, si Anastasija Sevastova Letonia), cap de serie numarul 19 si pozitia 25 in ierarhia mondiala, din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, a fost intrerupt din cauza ploii in primul set, la scorul de 6-4 in tie-break pentru Sorana. Partida va continua vineri, nu inainte de ora 18:00.

Victorie de senzatie pentru Sorana Cirstea la Miami: A invins-o clar pe campioana olimpica in putin peste o ora. Patricia Tig merge si ea mai departe

Turneul Premier Mandatory de la Miami a produs in noaptea de miercuri spre joi a produs doua bucurii enorme pentru iubitorii tenisului din Romania. Atat Sorana Cirstea si Patricia Tig au.

Victorie mare pentru Sorana Cirstea la Miami. A trecut de campioana olimpica de la Rio de Janeiro 2016

Sorana Cirstea a trecut in turul al doilea al turneului de la Miami, dupa o victorie spectauloasa impotriva campioanei olimpice en-titre.

WTA Miami: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-4, 2-6, 6-3/ Halep, in turul trei - O usoara inviorare

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a debutat cu o victorie la Miami, un succes care ar fi putut fi conturat mult mai usor daca jucatoare noastra nu ar fi avut o cadere inexplicabila in setul al doilea. Naomi Osaka 49 WTA) a fost o adversara incomoda atata timp cat a fost lasata sa isi faca jocul bazat pe forta. Fata de ultima perioada, Simona a aratat mai bine din punct de vedere fizic, forehandul a avut momente bune, insa backhandul a produs mult prea multe erori. 6-4, 2-6, 6-3 s-a incheiat meciul de vineri seara, dupa o ora si 53 de minute de la primul punct.

Simona Halep merge mai departe! Jucatoarea de tenis s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care ocupa in acest moment locul 5 WTA si cap de serie numarul 3 la Miami Open, a eliminat-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA,.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami. Meciul de vineri a fost intrerupt de doua ori din cauza ploii

Simona Halep, a treia favorita a turneului de tenis de la Miami Florida), s-a calificat, vineri, in runda a treia a acestuia, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-4, 2-6, 6-3, de japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep, declaratii inaintea debutului de la Miami: Sunt satula de atatea exercitii

Simona Halep va juca, cel mai probabil vineri, in turul al doilea al turneului de la Miami, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep: Nu am avut dureri. Cred ca am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in meciul cu japoneza Naomi Osaka, din mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu a avut dureri la genunchiul stang, la care a suferit o accidentare in februarie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )