Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un microbuz a fost lovit de tren la Ploiesti: Doua persoane au fost ranite grav(VIDEO)

B1 B1,
Un microbuz a fost lovit de tren la Ploiesti: Doua persoane au fost ranite grav(VIDEO)

Doi oameni au fost grav raniti, dupa ce un microbuz a fost lovit de tren la Ploiesti. Sapte persoane erau in masina, muncitori care lucrau la una dintre rafinariile din oras si mergeau spre serviciu,. continuă pe B1

Cel putin doua persoane au murit in Olanda, dupa ce un tren a ciocnit un microbuz ce transporta elevi

Cel putin doua persoane au decedat luni in urma coliziunii unui tren cu un vehicul la trecere de cale ferata din zona orasului Harlingen din regiunea olandeza Friesland, a anuntat politia. Oamenii legii au precizat ca nu este explis ca mai multe persoane sa fi decedat in urma accidentului, potrivit NL Times.

Doua persoane au ajuns la spital, dupa ce o autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva, pe o strada din Ploiesti

Doua persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, luni dimineata, pe o strada din municipiul Ploiesti. Astfel, o autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva, dupa ce soferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata.

VIDEO. Un sofer roman a fost retinut, dupa ce TIR-ul pe care il conducea a fost implicat intr-un accident, in nordul Italiei. Doua persoane au murit, sase au fost ranite

Doua persoane au murit, alte sase au fost ranite, pe o autostrada din nordul Italiei, dupa ce un TIR condus de un roman, care era incarcat cu peste, s-a rasturnat.

Marea Britanie: 34 de persoane ranite si mai multe cladiri distruse intr-o explozie langa Liverpool

Autoritatile britanice au anuntat ca 34 de persoane au fost ranite, iar mai multe cladiri au fost spulberate in timpul noptii intr-o posibila explozie de gaz din Merseyside. De asemenea, doua persoane sunt internate in stare grava in urma incidentului din oraselul Bebington, situat la marginea metropolei Liverpool, transmite BBC.

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar in Olanda

Autoritatile olandeze au anuntat luni dupa-amiaza ca doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar. Accidentul s-a petrecut dupa ce masina acestora a fost zdrobita la o trecere de nivel cu calea ferata din apropiere de localitatea Harlingen, situata in provincia nordica Frizia, transmite BBC.

Accident feroviar in Prahova. Un microbuz in care se aflau sapte persoane, lovit de tren

Sapte persoane au scapat cu viata dupa ce masina in care se aflau a fost lovita, luni dimineata, de tren la o trecere de nivel cu calea ferata aflata pe strada Garlei din Ploiesti.

PANICA in Liverpool. Zeci de persoane ranite in urma unei explozii. Doua cladiri s-au PRABUSIT

A fost panica in Liverpool! Cel putin 34 de oameni au fost raniti, dupa ce a avut loc o explozie in centrul orasului. in urma deflagratiei, doua cladiri din apropiere s-au prabusit.

Judetul Vaslui, mereu surprinzator. Un tanar din Barlad a furat un taxi cu care a lovit trei masini. Doua autoturisme au fost cuprinse de flacari

Un tanar de 19 ani din Barlad a fost retinut duminica, dupa ce a furat un taxicu care a intrat intr-un parc auto, unde a avariat doua masini, apoi s-a oprit intr-un alt autoturism, ambele luand foc .

Doua persoane suspectate ca ar fi avut legatura cu atacul din Londra vor ramane in custodia Politiei britanice

Autoritatile britanice au anuntat ca doi indivizi au ramas in custodia politiei sub suspiciunea ca ar avea legatura cu atacul terorist comis saptamana trecuta la Londra, dupa ce un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat duminica la Birmingham.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )