Libnet.ro
UNICEF

00:07

Microsoft iti descarca Windows 10 pe PC fara sa iti dai seama: cum ajungi sa ramai cu 6GB mai putin pe hard

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft iti descarca Windows 10 pe PC fara sa iti dai seama: cum ajungi sa ramai cu 6GB mai putin pe hard

Microsoft descarca o versiune a sistemului de operare Windows 10 fara ca utilizatorul sa fie notificat, iar acest lucru se intampla in momentul in care este descarcat update-ul KB3035583. continuă pe Wall-Street Ro

Windows 10 ajunge chiar si fara voia utilizatorilor pe unele PC-uri

O ancheta pornita de la sesizarea unui cititor al The Inquirer a aratat ca Microsoft pune automat fisierele de Windows 10 pe unmele PC-uri, chiar daca userii nu si-au dat acordul sa instaleze noul sistem de operare. Chiar daca sistemul nu ajunge sa fie instalat pe aceste computere, problema este ca fisierele plasate de Microsoft ocupa intre 3,5 si 6 GB si pot incarca abonamentelor celor care au conexiune internet limitata, scrie The Guardian.

Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10

Unul dintre primele telefoane cu Windows 10 Mobile, cand acest sistem de operare va devenit oficial, va fiAlcatel OneTouch Fierce XL. Windows 10 Mobile continua sa fie invaluit intr-o aura de mister. Nu sunt foarte multi cei care stiucand acesta va fi lansat oficial, desi luna noiembrie a acestui an s-ar putea sa fie un [] Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )