Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nu mi-e frica de Dragnea! Bistriteanul care a fost amendat pentru ca a criticat PSD-ul: Va doresc sa putreziti in puscariile statului, coruptilor, jegosilor, leprelor! (VIDEO)

B1 B1,
Nu mi-e frica de Dragnea! Bistriteanul care a fost amendat pentru ca a criticat PSD-ul: Va doresc sa putreziti in puscariile statului, coruptilor, jegosilor, leprelor! (VIDEO)

Calin Lucian Farcas, bistriteanul care a fost amendat cu 200 de lei dupa ce a injurat PSD intr-o postare pe Facebook, sustine ca nu se lasa intimidat si va continua sa atace partidul condus de Liviu. continuă pe B1

Un barbat a fost amendat pentru ca a adus injurii membrilor PSD pe o retea de socializare: Sanctiunea a venit la o luna de la momentul postarilor(VIDEO)

Amenda incredibila primita de un barbat din Bistrita Nasaud. Omul a fost amendat de politisti pentru ca a adus injurii membrilor PSD pe o retea de socializare. Mai ciudat este faptul ca procesul verbal a.

FOTO Masina de politie cu rotile blocate pentru parcare neregulamentara la Blaj. Politistul sofer a fost amendat

La Blaj, nici macar politia nu este exclusa de la respectarea legii privind parcarea autivehiculelor. Un autoturism Logan ce apartine unui post de politie a fost blocat pentru ca a parcat neregulamentar in imediata apropiere a unei treceri de pietoni.

Corina Cretu: Romania nu a fost pregatita pentru absorbirea acestor fonduri europene inca din prima zi

Comisarul european Corina Cretu sustine ca tara noastra nu a fost pregatita pentru absorbirea fondurilor europene, inca de la inceput. Europarlamentarul a dat si exemplul Poloniei si Spaniei care au.

Lituania pregateste cel mai mare exercitiu militar: Peste 2.000 de rezervisti au fost mobilizati pentru operatiuni

Ministerul Apararii din Lituania a anuntat ca pregateste cel mai mare exercitiu militar din acest an intitulat Trasnetul 2017. Pentru operatiunile din cadrul exercitiului au fost mobilizati peste.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )