Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, prezinta un sondaj care arata ca PSD a pierdut 23% in Iasi

Hotnews Hotnews,
 Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, prezinta un sondaj care arata ca PSD a pierdut 23% in Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD national si presedinte judetean PSD Iasi, a declarat pentru stiripesurse. ro ca s-a realizat un sondaj de opinie la nivelul judetului dupa adoptarea OUG 13/2017 si declansarea protestetelor de strada, iar rezultatele arata o pierde de 23 de procente. continuă pe Hotnews

Mihai Chirica (PSD): Reactia strazii e o lectie pe termen lung pentru toti liderii politici. Nu e suficient sa castigi alegerile (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, a declarat, pentru B1 TV, ca protestele reprezinta o lectie pentru liderii politici. Reactia strazii e o lectie pe.

Contre intre PSD-isti. Codrin Stefanescu: Ne-am propus sa fie prosperitate, dar nu ne-a lasat sistemul / Mihai Chirica: E un mesaj usor PRM-ist de tipul toata tara e atacata, numai noi suntem drepti. Nu e adevarat! (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, l-a luat peste picior pe Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al aceluiasi partid. intr-o interventie pentru.

Mihai Chirica, PSD Iasi: Decizia premierului privind ordonanta de urgenta trebuie completata si cu demisia domnului Iordache (VIDEO)

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre urmarile adoptarii si apoi a abrogarii ordonantei de urgenta care contine modificari.

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele si trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000

Primarul municipiului Iasi si vicepresedintele Partidului Social Democrat, Mihai Chirica, a declarat, la Digi24, ca ministrul Justitiei a compromis ministerul si ca nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru ca ar fi lovit de neincredere.

Votul nu inseamna un cec in alb si tot timpul trebuie sa se tina cont de opiniile alegatorilor. Vicepresedinte PSD, TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA contra partidului din care face parte

Dupa ce Guvernul a adoptat ordonanatele de urgenta cu privire la modificarea Codului Penal mai multe personalitati din PSD s-au revoltat. Chiar daca la conducere se afla partidul din care fac parte, acestia.

Fostul vicepresedinte ALDE, Catalin Beciu, care a jignit protestatarii prin cuvinte greu de reprodus, si-a anuntat demisia din ALDE

Vicepersedintele ALDE Catalin Beciu, care s-a autosuspendat din functie, dupa ce a criticat, pe pagina sa de socializare, protestele din ultima perioada, si-a dat demisia din partid.

Liderul PSD Vaslui, cel care i-a numit ragalii pe manifestanti, a anuntat ca partidul pregateste un miting de sustinere a Guvernului

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anuntat luni ca, la nivelul judetului, se pregateste organizarea unui miting cu rolul de a sustine Guvernul. La acest eveniment ar putea participa 10. 000 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )