Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele si trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000

România Liberă România Liberă,
Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele si trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000

Primarul municipiului Iasi si vicepresedintele Partidului Social Democrat, Mihai Chirica, a declarat, la Digi24, ca ministrul Justitiei a compromis ministerul si ca nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru ca ar fi lovit de neincredere. continuă pe România Liberă

Primarul Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei, dar il lauda pe seful PSD: Iordache este singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in aceste zile. Liviu Dragnea este un om puternic, dar ii reprosez ca nu stie sa isi aleaga oamenii

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a cerut, joi, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, dupa ce Guvernul a aprobat Ordonantele de Urgenta privind Justitia. Totodata, el i-a solicitat sefului PSD, Liviu Dragnea, sa corecteze greselile comise. in opinia sa, liderul social-democrat este un om puternic, insa nu stie sa isi aleaga oamenii.

Primarul din Iasi, vicepresedinte al PSD, cere abrogarea urgenta a ordonantelor si demisia ministrului Justitiei

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei Iasi a partidului, cere abrogarea urgenta a OUG de modificare a codurilor penale si demisia lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei. Chirica a facut.

Vicepresedintele PSD, M. Chirica: Vor fi campanii grele! Trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, a declarat ca ministrul justitiei a facut greseli care au compromis credibilitatea ministerului si este intelept sa nu mai emita niciun act normativ pentru ca ar fi.

Mihai Chirica (PSD): Reactia strazii e o lectie pe termen lung pentru toti liderii politici. Nu e suficient sa castigi alegerile (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, a declarat, pentru B1 TV, ca protestele reprezinta o lectie pentru liderii politici. Reactia strazii e o lectie pe.

Contre intre PSD-isti. Codrin Stefanescu: Ne-am propus sa fie prosperitate, dar nu ne-a lasat sistemul / Mihai Chirica: E un mesaj usor PRM-ist de tipul toata tara e atacata, numai noi suntem drepti. Nu e adevarat! (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, l-a luat peste picior pe Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al aceluiasi partid. intr-o interventie pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )