Libnet.ro
UNICEF

21:15

Contre intre PSD-isti. Codrin Stefanescu: Ne-am propus sa fie prosperitate, dar nu ne-a lasat sistemul / Mihai Chirica: E un mesaj usor PRM-ist de tipul toata tara e atacata, numai noi suntem drepti. Nu e adevarat! (VIDEO)

B1 B1,
Contre intre PSD-isti. Codrin Stefanescu: Ne-am propus sa fie prosperitate, dar nu ne-a lasat sistemul / Mihai Chirica: E un mesaj usor PRM-ist de tipul toata tara e atacata, numai noi suntem drepti. Nu e adevarat! (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, l-a luat peste picior pe Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al aceluiasi partid. intr-o interventie pentru. continuă pe B1

FOTO: PSD-istul Codrin Stefanescu incita la contra-manifestatie. Alegatorii social-democrati propun: Sa rupeti capul mitingistilor din tara. Sa le taiem macaroana acestor securisti

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii intreaba pe sustinatorii partidului, daca si formatiunea ar trebui sa realizeze un miting cu adevarat urias, pentru salvarea Romaniei. intrebarea sa a starnit numeroase reactii din partea internautilor. Printre acestia, multi dintre alegatorii social-democratilor se arata favorabili unor actiuni radicale impotriva persoanelor care protesteaza la nivel national. Sa rupeti capul mitingistilor din tara, il indeamna o femeie.

Surse: Codrin Stefanescu le-ar fi cerut liderilor PSD din Valcea sa caute 100 de tineri sportivi care sa vina la Bucuresti la o contramanifestatie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ar incerca sa organizeze o contramanifestatie a PSD in Bucuresti si le-ar fi cerut cluburilor sportive din judet sa identifice 100 de tineri, care sa participe la mitingul din Capitala, au declarat surse politice, pentru site-ul local Valcea24.

Codrin Stefanescu, declaratie ULUITOARE: Am promis ca scoatem catusele din Romania! Mergem pana la capat! (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca ordonanta privind modificarea Codurilor penale nu va fi retrasa pentru ca PSD a promis in campanie ca va scapa Romania de.

Codrin Stefanescu intreaba romanii: Ar trebui sa organizam un miting pentru salvarea Romaniei din ghearele sistemului odios?

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, si-a intrebat prietenii de pe Facebook daca PSD ar trebui sa organizeze un miting de sustinere, unul pentru libertate,drepturi si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )