Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor, declaratie dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la Guvernare: Exista si varianta sa intram in opozitie, dar nu asta am decis azi

Antena3 Antena3,
 Mihai Fifor, declaratie dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la Guvernare: Exista si varianta sa intram in opozitie, dar nu asta am decis azi

Mihai Fifor a facut primele declaratii dupa ce ALDE si-a anuntat retragrea de la guvernare. Trebuie sa avem o intalnire cu colegii parlamentari, la sfarsitul saptamanii. Noi ne-am asumat, fata de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor vrea alaturi de PSD parlamentari din orice partid: `Asa cum altii au negociat sa ia de la noi, asa vom face si noi` Social-democratul descrie in termeni duri apropierea dintre ALDE si Pro Romania

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a anuntat ca social-democratii vor negocia cu toata lumea, astfel incat sa ramana la guvernare. Asa cum altii au negociat sa ia de la noi, asa vom face si.

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

MIHAI FIFOR: PSD crede intr-o Romanie unita, nu divizata pe criterii discriminatorii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sambata, la Congresul extraordinar al partidului, ca social-democratii cred intr-o Romanie unita, nu divizata pe criterii discriminatorii.

MIHAI FIFOR: PSD este gata sa dea Romaniei prima femeie presedinte

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sambata, la Congresul partidului, ca social-democratii sunt pregatiti sa dea Romaniei prima femeie presedinte.

Mihai Fifor: Vom prezenta o OUG prin care regandim in totalitate managementul fiecarui post de conducere din MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri seara, ca saptamana viitoare va fi prezentata in Guvern o ordonanta de urgenta prin care se doreste, printre altele, ca functiile de.

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului.

Mihai Fifor videoconferinta cu prefectii pe tema noului an scolar

Vicepremierul Mihai Fifor a avut vineri o noua videoconferinta cu prefectii pentru a avansa procesul.

Fifor, dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare: Nu se termina lumea astazi aici Vom negocia pentru a putea sa ramanem la guvernare

Mihai Fifor, secretar general al PSD, a declarat luni ca social-democratii vor negocia pentru a ramane la guvernare si a sustinut ca nu se termina lumea astazi aici odata cu decizia fostilor parteneri de guvernare.

Ramona Bruynseels, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Avem nevoie de un guvern apolitic!

Ramona Bruynseels a facut o scurta declaratie, dupa retragerea ALDE de la guvernare. Solutia candidatului la alegerile prezidentiale este una singura: Romania are nevoie de un guvern apolitic, condus de o.

DANCILA, DESPRE POSIBILITATEA IESIRII ALDE DE LA GUVERNARE: Nu am luat in calcul acest lucru

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca anumite aspecte vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )