Libnet.ro
UNICEF

10:31

Mihai Fifor: Vom prezenta o OUG prin care regandim in totalitate managementul fiecarui post de conducere din MAI

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: Vom prezenta o OUG prin care regandim in totalitate managementul fiecarui post de conducere din MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri seara, ca saptamana viitoare va fi prezentata in Guvern o ordonanta de urgenta prin care se doreste, printre altele, ca functiile de. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR, PSD: PNL dispretuieste romanii care muncesc

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca PNL dispretuieste romanii care muncesc si ii ameninta cu taieri de venituri, atragandu-i atentia liberalului Florin Citu ca a pus o eticheta pe milioane de oameni care muncesc cinstit cand a spus ca bugetarii castiga dublu fata de angajatii din privat.

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului.

Mihai Fifor videoconferinta cu prefectii pe tema noului an scolar

Vicepremierul Mihai Fifor a avut vineri o noua videoconferinta cu prefectii pentru a avansa procesul.

Florin Citu si Mihai Fifor, SCANDAL monstru pe Facebook: Bugetarii castiga DUBLU fata de cei din sectorul privat. MAJORITATEA, PRAF LA LOCUL DE MUNCA! Plecati acasa. Nimeni nu v-a ales sa stati acolo pe banii romanilor

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, si ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, se cearta public pe tema bugetarilor. Liberalul afirma ca majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de.

Modalitatile incredibile prin care satelitii care dau internet din spatiu ne vor ajuta

Planurile prin care o constelatie de sateliti urmeaza sa ofere internet in toata lumea va revolutiona felul in care functioneaza lucrurile pe Pamant. Mai mult de jumatate din populatia.

Masca lui Nicolae Ceausescu. Gestul prin care dictatorul ii cinstea pe vechii daci

Nicole Ceausescu avea un trofeu aparte in vila in are locuia. O masca ritualica de pe vremea dacilor a fost recuperata din casa fostului lider comunist, dupa Revolutia din 1989. Ce reprezenta pentru sotul Elenei Ceausescu? Masca de bronz a lui Ceausescu O masca deosebit de valoroasa, din punct de vedere istoric, a fost confiscata .

Gigi Becali are antrenor la FCSB: S-a inteles cu un filosof al fotbalului! il vom prezenta, oficial, maine

La FCSB va urma o perioada amuzanta: Gigi Becali, un om care isi face praf angajatii folosind un limbaj agresiv, va lucra cu un tehnician care lasa impresia ca citeste dintr-o carte, atunci cand isi deschide gura.

Google, Apple si Mozilla blocheaza sistemul prin care Kzahstanul voia sa-si monitorizeze cetatenii prin intermediul browser-elor

Google, Apple si Mozilla au luat masuri pentru a bloca sistemul gandit de autoritatile din Kazahstan care vor sa intercepteze comunicarile cetatenilor ajutandu-se de browserele web ale companiilor americane. Statul din Asia Centrala are 16 milioane de locuitori si o suprafata de 12 ori mai mare decat cea a Romaniei. Kazahstanul nu sta bine la capitolul respectarea drepturilor omului si blocheaza uneori accesul la marile site-uri, cand in tara sunt proteste.

Anuntul Google: inchide serviciul prin care ai fi putut avea semnal mai bun

Ce luna ar fi aia fara Google care inchide un serviciu? De unele stiai, le foloseai, altele erau anonime si imbunatateau anumite optiuni. Asa e cazul cuMobile Network Insights. Probabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )