Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea: Exista doua variante prin care se va opri emisia Antena 3: Ori ne arestati, ori ne lichidati! Antena 3 este si ramane in continuare aici!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Exista doua variante prin care se va opri emisia Antena 3: Ori ne arestati, ori ne lichidati! Antena 3 este si ramane in continuare aici!

Mircea Badea a comentat, in pasa de joi seara cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, cele mai recente audiente, publicate de Kantar Media, in care Antena 3 ocupa locul 3, doar in spatele. continuă pe Antena3

Faze Tari: Modalitatea bizara prin care o bunica si-a otravit familia cu un produs expirat de 25 de ani. Procurorii ancheteaza cazul; S-a descoperit meniul. Ce au mancat apostolii si Iisus la Cina cea de Taina; Moarte stupida in SUA. Un barbat si-a pierd

Meidicilor nu le-a venit sa creada! Insarcinata in 8 luni, o tanara a intrat in coma! Ce s-a intamplat la nastere O femeie insarcinata in 8 luni, a fost victima unui accident. Singurul loc din lume unde barbatii nu au ce cauta! Uite ce li se intampla daca ajung in localitatea unde traiesc 600 de femei In sud-estul Braziliei, exista un oras in care locuiesc 600 de femei.

[P] VIDEO Marius Hanganu, presedinte Different Angle Cluster: Clusterul in sine este un mecanism prin care continuam colaborarile noastre

Primul cluser de ITC din Bucuresti, Different Angle, s-a lansat oficial joi, 26 martie. Marius Hanganu, presedinte al Different Angle a mentionat ca ideea clusterului a venit natural in contextul in care membrii actuali se cunosc si fac business de aproximativ 15 ani. Principalele trei obiective ale clusterului sunt transferul de cunostiinte intre mediul academic si cel de business, cresterea numarului de specialisti IT intr-o piata in care cererea a explodat si crearea de oportunitati de colaborare intre membrii si partenerii clusterului.

Metoda prin care revii la silueta dinainte de nastere

Dupa nastere, orice femeie doreste sa isi recapete silueta cat mai repede cu putinta. in multe dintre cazuri, nici regimul alimentar strict, nici exercitiile fizice intense nu pot topi grasimea acumulata in unele zone ale corpului si nu pot ajuta la intinderea pielii care atarna neplacut. Estetica postnatala cuprinde o serie de proceduri care au ca scop modelarea diferitelor parti problematice ale corpului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )