Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihai Tudose: Nu se desfiinteaza pilonul II de pensii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Tudose: Nu se desfiinteaza pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni, la Parlament, ca nu se desfiinteaza pilonul II de pensii, dar este necesara o analiza a gestionarii acestor bani, pentru a vedea unde sunt investiti si cat costa administrarea fondurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose: Nu se desfiinteaza Pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat astazi ca Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat, precizand ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va face o analiza privind gestionarea acestui fond.

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Nu se desfiinteaza

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, dupa sedinta coalitiei de Guvernare, ca Pilonul II de pensii nu se va desfiinta.

Premierul Tudose da asigurari: Nu se desfiinteaza Pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza, iar ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va face o analiza privind modul cum este gestionat acest fond. 'Nu se.

Dragnea: in fiecare luni, Mihai Tudose va prezenta coalitiei raportul de activitate; isi doreste sa ma simta aproape

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, la Romania TV, ca a convenit cu premierul Mihai Tudose ca in fiecare zi de luni acesta sa participe la sedinta coalitiei de guvernare, pentru a prezenta saptamanal raportul de activitate, in conditiile in care prim-ministrul isi doreste sa il simta aproape si sa existe o comunicare foarte stransa cu liderii coalitiei.

Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. Administratia locala si ministerele vor primi mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni, la Parlament, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca saptamana viitoare va avea loc o prima discutie cu privire la rectificarea bugetara, care va fi, cu siguranta, pozitiva, urmand sa se aloce mai multi bani administratiei locale si tuturor ministerelor care vin cu argumente justificative in acest sens.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui George Soros: Dumnezeule, nu are interese nicaieri. Este Crucea Rosie. Destabilizeaza partidul si tara

Premierul Mihai Tudose a afirmat ironic luni, la Parlament, ca omul de afaceri american George Soros nu are interese in Romania, deoarece este Crucea Rosie, dar destabilizandu-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, destabilizeaza atat partidul, cat si tara.

Mihai Tudose, la Bruxelles: Am dat asigurari de stabilitate; tinta de deficit asumata - 3%/ Premierul i-a dat asigurari lui Donald Tusk ca Guvernul nu va modifica legile privind lupta impotriva coruptiei fara consultarea societatii civile

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca i-a asigurat pe inaltii oficiali europeni de la Bruxelles de stabilitatea Romaniei, precizand ca tinta de deficit asumata este de 3%. Premierul a mai afirmat, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, referitor la lupta impotriva coruptiei, ca orice initiativa legislativa se va face dupa consultarea prealabila a tuturor celor implicati, a societatii civile, Ministerul Justitiei fiind insarcinat sa puna in aplicare deciziile Curtii Constitutionale, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdata; simularile inteleg ca nu au iesit foarte fericite

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti seara, intr-un interviu pentru Antena 3, ca, deocamdata, taxa de solidaritate nu mai este avuta in vedere spre implementare, in contextul in care simularile realizate de institutiile de linie nu au iesit foarte fericite.

Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdata; simularile inteleg ca nu au iesit foarte fericite

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti seara, dupa discutiile avute cu oficialii de la Bruxelles, ca, deocamdata, taxa de solidaritate nu mai este avuta in vedere spre implementare in Romania, in contextul in care simularile realizate de institutiile specializate nu au iesit foarte fericite.

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )