Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea: in fiecare luni, Mihai Tudose va prezenta coalitiei raportul de activitate; isi doreste sa ma simta aproape

Adevărul Adevărul,
Dragnea: in fiecare luni, Mihai Tudose va prezenta coalitiei raportul de activitate; isi doreste sa ma simta aproape

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, la Romania TV, ca a convenit cu premierul Mihai Tudose ca in fiecare zi de luni acesta sa participe la sedinta coalitiei de guvernare, pentru a prezenta saptamanal raportul de activitate, in conditiile in care prim-ministrul isi doreste sa il simta aproape si sa existe o comunicare foarte stransa cu liderii coalitiei. continuă pe Adevărul

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Alin Teodorescu, fost deputat PSD: Mihai Tudose e mult mai putin maleabil decat Grindeanu. Daca nu reuseste sa rezolve problema lui Dragnea fara compromis, atunci va incerca sa-l schimbe pe Dragnea din fruntea PSD

Sociologul Alin Teodorescu, fost deputat PSD si apropiat al lui Adrian Nastase, a declarat intr-o emisiune la Digi 24, ca premierul Mihai Tudose pare apropiat de SRI si a avertizat ca actualul sef de la Palatul Victoria este mai putin maleabil decat Sorin Grindeanu si nu va ezita sa incerce sa-l schimbe de la conducerea partidului pe Liviu Dragnea, daca cerintele acestuia in privinta justitiei i-ar compromite imaginea, scrie digi24. ro.

Probleme pentru Mihai Tudose. CNATDCU verifica acuzatiile de plagiat

Numirea lui Mihai Tudose in functia de premier a strarnit un scandal urias in plan politic deoarece asupra acestuia planau suspiciuni uriase de plagiat, suspiciuni care au facut chiar ca Tudose sa.

Premierul Mihai Tudose va efectua prima vizita la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose va efectua saptamana viitoare o vizita la Bruxelles, unde va avea intalniri cu toti inaltii oficiali europeni pentru a transmite mesajul ferm ca Romania isi respecta toate angajamentele asumate, a declarat, sambata, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Mihai Tudose le-a cerut sefului ANAF si ministrului Finantelor masuri concrete de combatere a marii evaziuni, nu a patrunjelului

Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu seful ANAF si cu ministrul Finantelor masuri concrete pentru combaterea marii evaziuni, precum si creare.

Sesizare depusa la CNATDCU privind teza de doctorat a premierului Mihai Tudose

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a primit o sesizare cu privire la teza de doctorat a premierului Mihai Tudose, anunta Agerpres. Sesizarea, adresata presedintelui CNATDCU, Ionel Valentin Vlad, a fost analizata de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii UEFISCDI), a fost admisa, inregistrata si transmisa spre solutionare Consiliului pe data de 5 iulie.

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre gradul redus al colectarii TVA, au declarat surse guvernamentale.

Vreau banii astia. Nu e cu da sau nu. Mihai Tudose, extrem de dur cu ministrii in sedinta de guvern (FOTO)

Joi a avut loc o sedinta de guvern la Palatul Victoria. Atmosfera a fost extrem de incordata, premierul Mihai Tudose fiind foarte dur cu ministrii si trasandu-le directive foarte clare si precise.

Premierul Mihai Tudose, catre ministrul Sanatatii: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose sustine ca in Romania ar trebui sa existe o fabrica de vaccinuri. Astfel, el i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul sedintei de Guvern de joi, sa prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Mihai Tudose: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, ca trebuie sa existe in Romania o fabrica de vaccinuri, cerandu-i ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa prezinte un plan pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )