Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, despre intalnirea cu Emmanuel Macron: Nu avem o relatie de clienti, ci de parteneriat

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre intalnirea cu Emmanuel Macron: Nu avem o relatie de clienti, ci de parteneriat

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre intalnireatete-a-tete pe care a avut-o cu presedintele francez Emmanuel Macron, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai. continuă pe Antena3

Presedintele francez Emmanuel Macron vine joi la Bucuresti. Intalniri cu Klaus Iohannis, cu premierul Mihai Tudose si o vizita la Muzeul Satului

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care va efectua joi o vizita in Romania, prima de cand a fost numit sef al statului francez. Autoritatile au luat masuri speciale de securitate cu ocazia acestei vizite care face parte din primul turneu european al lui Emmanuel Macron. Pe parcurusl zilei Macron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

UPDATE Intrevedere privata intre premierul Mihai Tudsose si Emmanuel Macron, la cererea presedintelui francez - surse

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut, joi, o intrevedere privata cu presedintele francez Emmanuel Macron, la cererea acestuia din urma, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Macron a fost primit de catre premier la Vila Lac 1, unde vor avea un dejun de lucru.

Tudose: L-am asigurat pe Emmanuel Macron ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei UE in 2019

Premierul Mihai Tudose l-a asigurat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE in 2019, sa contribuie.

Emmanuel Macron, la Palatul Cotroceni. Ce a discutat Iohannis cu presedintele Frantei

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a sosit, joi, la Bucuresti, pentru o vizita de cateva ore. Klaus Iohannis a declarat, dupa intalnirea cu presedintele Frantei, ca vizita lui Macron.

Emmanuel Macron va vizita azi Romania

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron va efectua astazi o vizita in Romania, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. Cei doi se vor intalni la ora 13:00 sivor discuta despre.

Horatiu Pepine, despre vizita presedintelui Macron in Romania: Denuntarea mascata a consensului liberal |COMENTARIU DW

Jurnalistul Horatiu Pepine trece in revista, pentru publicatia Deustche Welle, implicatiile vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron in Romania. Astfel, unul din subiectele aflate pe agenda lui Macron este limitarea numarului de muncitori ieftini pe santierele din Franta.

Emmanuel Macron nu stie ce cauta in Europa de Est

Pe coperta editiei europene a revistei The Economist de la mijlocul lunii iunie 2017 apare Emmanuel Macron mergand pe apa, iar editorialistii prestigioasei publicatii britanice se intreaba daca noul presedinte francez poate fi salvatorul Europei. Cum adica salvator? Daca merge pe apa nu trebuie sa fie, cel putin, mantuitor? Revolutia pe care a realizat-o deja Macron este remarcabila, mai scrie The Economist, care declara ca sperantele Frantei, Europei si ale centristilor de pretutindeni se bazeaza pe el.

Emmanuel Macron a avertizat ca proiectul de reforma a justitiei nu este coerent cu vointa de lupta impotriva coruptiei

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat ca proiectul de reforma a justitiei, in forma actuala, nu este coerent cu vointa de lupta impotriva coruptiei si a subliniat ca atat presedintele roman cat si premierul i-au dat asigurari ca vor corecta problemele, relateaza News. ro.

Emmanuel Macron, la Cotroceni: Aveti tot dreptul sa cereti integrarea in Spatiul Schengen (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau francez, Emmanuel Macron, au sustinut joi o conferinta de presa cumuna la palatul Cotroceni, la capatul discutiilor pe care le-au purtat in cadrul vizitei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )