Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mihai Tudose sfideaza mii de cetateni moldoveni care au protestat: Este distorsionarea realitatii de catre cei neprieteni. Si Romania a trecut prin asa ceva

B1 B1,
Mihai Tudose sfideaza mii de cetateni moldoveni care au protestat: Este distorsionarea realitatii de catre cei neprieteni. Si Romania a trecut prin asa ceva

Mihai Tudose a efectuat vineri o vizita oficiala in Republica Moldova unde s-a intalnit cu omologul sau, Pavel Filip. Cu prilejul vizitei, premierul roman a fost intrebat de. continuă pe B1

Mihai Tudose, anunt important pentru romanii care traiesc in Marea Britanie

Negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice bilaterale au fost subiectele discutate marti la intalnirea premierului Mihai Tudose cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu o delegatie din Japonia despre investitii in Romania

Premierul Mihai Tudose a prezentat atuurile pe care Romania le are pentru atragerea investitiilor nipone in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o astazi, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de ministrul de stat pentru afaceri externe in cadrul ministerului Afacerilor Externe din Japonia, Nobuo Kishi, aflat in vizita in Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Cum vede Mihai Tudose protestele de la Chisinau: Este distorsionarea realitatii de catre cei neprieteni. Si Romania a trecut prin asa ceva

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, premierul Mihai Tudose a spus ca nu i se pare nimic iesit din comun ca Republica Moldova a schimbat sistemul electoral, chiar daca mii de moldoveni au iesit ieri in strada pentru a protesta fata de impunerea votului mixt, sistem care avantajeaza doua partide: pe cel controlat de presedintele Igor Dodon si pe cel condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Mihai Tudose anunta ca pensiile militare vor ramane in vigoare: Toata lumea vrea sa iasa la pensie acum, sa nu se modifice legea ca sa nu cumva sa nu o mai prinda pe aia buna

Premierul Mihai Tudose a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca pensiile militare vor ramane in vigoare. Tudose sustine ca in acest moment, mii de militari vor sa iasa la pensie de teama sa nu se modifice legea. Celebrele pensii militare au cauzat niste hemoragii extraordinare in sistemele militare. Toata lumea vrea sa iasa la pensie acum, sa nu se modifice legea ca sa nu cumva sa nu o mai prinda pe aia buna, a spus Tudose.

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, ca vizita efectuata la Chisinau este una simbol, care arata angajamentul ferm al Romaniei de a sustine parcursul proeuropean al Republicii Moldova.

Mihai Tudose si DONATIA de 96 de microbuze au ajuns la Chisinau! (FOTO)

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a ajuns vineri la Chisinau insotit de 96 de microbuze pe care le doneaza guvernului Moldovei, scrie Publika. Oficialul va avea o intrevedere cu.

Traian Basescu: Numirea lui Mihai Tudose ca premier a fost in pachetul de intelegere al lui Dragnea cu Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, ca numirea lui Mihai Tudose ca premier s-a facut intr-un pachet de intelegere intre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea, care i-a garantat ca Guvernul va aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei.

Premierul Mihai Tudose va discuta joi, prin telefon, cu Jean- Claude Junker, presedintele CE, la doar o saptamana dupa ce s-a intalnit cu acesta la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose va avea joi, la ora 11. 00, o discutie telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit programului transmis de catre Guvern. Discutia va avea loc la doar o saptamana de la intrevederea pe care au avut-o cei doi la Bruxelles.

Mihai Tudose, despre situatia plajelor de pe litoral: Ar trebui sa apartina tuturor

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca plajele ar trebui sa apartina tuturor, nu cuiva care daca are un hotel in spate devine mare investitor, iar pentru rezolvarea problemelor de pe.

Mihai Tudose a vorbit despre motivul demiterii sefului ANAF

Premierul Mihai Tudose a explicat care a fost motivul pentru care l-a demis dun functie pe presedintele ANAF. Acesta spune ca desi nu a fost o conducere rea, a dat de inteles ca nu a dus la.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )