Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihai Tudose anunta ca pensiile militare vor ramane in vigoare: Toata lumea vrea sa iasa la pensie acum, sa nu se modifice legea ca sa nu cumva sa nu o mai prinda pe aia buna

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose anunta ca pensiile militare vor ramane in vigoare: Toata lumea vrea sa iasa la pensie acum, sa nu se modifice legea ca sa nu cumva sa nu o mai prinda pe aia buna

Premierul Mihai Tudose a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca pensiile militare vor ramane in vigoare. Tudose sustine ca in acest moment, mii de militari vor sa iasa la pensie de teama sa nu se modifice legea. Celebrele pensii militare au cauzat niste hemoragii extraordinare in sistemele militare. Toata lumea vrea sa iasa la pensie acum, sa nu se modifice legea ca sa nu cumva sa nu o mai prinda pe aia buna, a spus Tudose. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre investitiile straine in Romania: Vor veni nume grele, de pe tot continentul european si de peste Atlantic

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti seara, intr-o emisiune de pe postul Realitatea TV, ca in Romania vor veni investitori externi mari cu investitii foarte mari, in urmatoarele luni.

Mihai Tudose: Vor veni in perioada urmatoare nume grele cu investitii mari, din Europa si de peste Atlantic

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca, in urmatoarele luni, in Romania vor veni investitori externi mari, 'nume grele, cu investitii foarte mari', nu numai Anglia, de pe tot continentul european si chiar si . ) de peste Atlantic, potrivit Agerpres.

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie. Seful Executivului vrea infiintarea unei trilaterale cu Grecia si Bulgaria

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna. La reuniune vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, .

Ministrul Liviu Pop, precizari importante despre pensiile militare

Ministrul Educatiei Liviu Pop a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre pensiile militare. Asta dupa ce premierulMihai Tudosea anuntat joi, la.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Ne pleaca oameni la nivelul maxim de competenta profesionala. Nu trebuie afectate pensiile militare

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat joi, la sedinta de Guvern, ca din efectivele Armatei Romane isi dau demisia oameni care sunt la nivelul maxim de competenta profesionala si ca, pentru a nu incuraja aceasta evolutie, pensiile militare trebuie sa ramana atractive.

Mihai Tudose nu a stat pe ganduri. Cine l-a inlocuit pe Eugen Teodorovici

Dupa ce premierul Mihai Tudose a decis sa-l demita pe Eugen Teodorovici, functia sa a fost ocupata imediat de altcineva. Tudose a numit-o in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de.

Mihai Tudose, mesaj pentru tinerii de la Guvern: Voi sa aveti insist!

Daca cei de afara sunt rezist, voi inauntru fiti Insist, este indemnul premierului Mihai Tudose catre tinerii care au intrat de azi in programul Internship al Guvernului. Tudose.

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti la ANAF

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, unul dintre cei desemnati fiind fostul sef al ANAF.

Noua demitere la ANAF. Premierul Mihai Tudose l-a inlocuit pe seful Antifrauda

Premierul Mihai Tudose l-a demis, joi, pe seful Directiei Antifrauda din cadrul ANAF, Marin Marius Florea.

Dupa seful ANAF, Mihai Tudose mai face o DEMITERE-SURPRIZA: Antifrauda are un alt sef!

Mihai Tudose l-a demis pe seful ANAF, iar acum a decapitat si Directia generala Antifrauda Fiscala. Astfel, Marin-Marius Florea a fost demis de la conducerea Antifraudei. Florea era la sefia Directiei din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )