Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, ca vizita efectuata la Chisinau este una simbol, care arata angajamentul ferm al Romaniei de a sustine parcursul proeuropean al Republicii Moldova. continuă pe România Liberă

Cum vede Mihai Tudose protestele de la Chisinau: Este distorsionarea realitatii de catre cei neprieteni. Si Romania a trecut prin asa ceva

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, premierul Mihai Tudose a spus ca nu i se pare nimic iesit din comun ca Republica Moldova a schimbat sistemul electoral, chiar daca mii de moldoveni au iesit ieri in strada pentru a protesta fata de impunerea votului mixt, sistem care avantajeaza doua partide: pe cel controlat de presedintele Igor Dodon si pe cel condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Premierul Mihai Tudose: Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international

Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international, a declarat premierul Mihai Tudose, la Chisinau, unde desfasoara o vizita de lucru.

Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chisinau: Avem cateva propuneri de integrare a Republicii Moldova in programul dedicat Centenarului

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, la finalul vizitei la Chisinau, ca a discutat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, despre in cadrul discutiilor cu Centenarului Marii Uniri. Astfel, seful Executivului a afirmat ca exista deja propuneri de integrare a Chisinaului in programul dedicat evenimentului de anul viitor.

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonica, de la ora 11. 00, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Aceasta discutie apare la scurta perioada dupa vizita sefului Executivului la Bruxelles.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu o delegatie din Japonia despre investitii in Romania

Premierul Mihai Tudose a prezentat atuurile pe care Romania le are pentru atragerea investitiilor nipone in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o astazi, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de ministrul de stat pentru afaceri externe in cadrul ministerului Afacerilor Externe din Japonia, Nobuo Kishi, aflat in vizita in Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul Mihai Tudose, despre noua sefa a Fiscului: Nu are culoare politica. Ori este eroina, ori ne-am facut de ras amandoi

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, astfel ca ea a fost numita pe criterii de competenta.

Premierul Mihai Tudose, despre impozitul pe gospodarie: Nu am spus ca se renunta. Nu este momentul, nu suntem pregatiti acum

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Realtatea TV, ca nu este momentul potrivit pentru introducerea impozitului pe gospodarie. Cu toate acestea, seful Executivului a precizat ca nu se va renunta la ideea implementarii acestui sistem de impozitare.

Premierul Mihai Tudose: Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele. Ce se intampla intre CSM si DNA nu e treaba Guvernului

Premierul Mihai Tudose a precizat, marti seara, intr-o emisiune de pe postul Realitatea TV, ca lupta impotriva DNA nu este printre prioritatile sale.

Premierul Mihai Tudose: Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele

DNA se afla sub controlul CSM, care a trimis Inspectia Judiciara peste Laura Codruta Kovesi, sustine premierul Mihai Tudose. Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele. Ce se.

DECIZIE-BOMBA de ULTIMA ORA! Premierul Mihai Tudose L-A DEMIS

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )