Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mii de oameni protesteaza astazi in Capitala. Traficul rutier va fi restrictionat

Antena3 Antena3,
Mii de oameni protesteaza astazi in Capitala. Traficul rutier va fi restrictionat

Mii de oameni protesteaza astazi in Capitala. Cadrele medicale si transportatorii vor fi primii care vor iesi in strada. Medicii cer ministrului Sanatatii sa fie ambasadorul lor in Guvern si sa pledeze. continuă pe Antena3

Cadrele medicale protesteaza astazi in Capitala. Ministrul Sanatatii: Nu putem acorda 6% din PIB pentru sanatate

Mii de oameni protesteaza astazi in Capitala. Cadrele medicale sunt primele care au iesit in strada. Medicii cer ministrului Sanatatii sa fie ambasadorul lor in Guvern si sa pledeze pentru dezvoltarea.

Traficul rutier pe DN1 a fost reluat dupa sase ore.

Traficul pe drumul national 1, pe centura de vest a Ploiestiului, blocat timp de sase ore dupa ce o cisterna incarcata cu benzina s-a rasturnat in sensul giratoriu de la intrarea pe autostrada A 3, a fost reluat, informeaza Mediafax. Traficul rutier pe DN 1 - centura de vest a municipiului Ploiesti a fost reluat, luni seara, la ora 22:00, pe ambele sensuri de mers circulandu-se in conditii normale, anunta Politia Prahova. Circulatia rutiera pe centura de vest a Ploiestiului a fost complet .

Sindicalistii din Transporturi protesteaza, astazi, in Piata Victoriei

Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc, si Servicii Publice ATU - Romania, organizeaza astazi, de la ora 13,00, un miting de protest in Piata Victoriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )