Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mii de persoane din judetul Galati au ramas fara curent electric din cauza poleiului. Sunt afectate doua linii de tensiune si 118 posturi de transformare

Adevărul Adevărul,
Mii de persoane din judetul Galati au ramas fara curent electric din cauza poleiului. Sunt afectate doua linii de tensiune si 118 posturi de transformare

Sase localitati din judetul Galati nu au curent electric in momentul de fata. Ploaia inghetata de noaptea trecuta a afectat mai multe linii de medie tensiune si posturi de transformare. continuă pe Adevărul

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

VIDEO Viral pe Facebook: Mai multi pasageri, blocati ntr-un autobuz Otokar, dupa ce acesta a ramas fara curent

O filmare cu un autobuz Otokar, achizitionat recent de Primaria Capitalei, care a ramas fara curent, cu franele blocate si cu usile blocate, impiedicand pasagerii sa coboare, a devenit virala pe Facebook.

Doua persoane din Mehedinti, arestate dupa ce au furat bani din bancomatele mai multor unitati bancare

Doua persoane din judetul Mehedinti sunt cercetate penal, una dintre ele in stare de arest preventiv, dupa ce au fost depistate ca au comis mai multe furturi din ATM-uri apartinand unor institutii bancare din mu.

Peste 25.000 de hectare de culturi agricole din judetul Galati, afectate de calamitati in 2018. Pagubele sunt mari

Valoarea totala a pagubelor se ridica la peste 17 milioane de lei, dintre care aproximativ 14 milioane de lei pe suprafetele afectate de grindina, ploile abundente si vantul puternic, iar restul pe cele afectate de seceta si inghet.

CASTIGATOR FINALA CHEFI LA CUTITE. Premiera negativa pentru Chef Florin Dumitrescu: A ramas fara concurenti in finala Chefi la cutite

Premiera negativa pentru chef Florin Dumitrescu. A ramas fara concurenti in finala concursului. De cealalta parte, Chef Catalin.

Chefi la cutite. Premiera negativa pentru Chef Florin Dumitrescu: A ramas fara concurenti in finala Chefi la cutite

Chefi la cutite. Premiera negativa pentru chef Florin Dumitrescu. A ramas fara concurenti in finala concursului. Chefi la cutite. De cealalta parte, Chef Catalin Scarlatescu a intrat cu trei concurenti,.

Oua contaminate cu o substanta interzisa, descoperite la o ferma avicola din judetul Olt

Oua contaminate cu fipronil au fost descoperite la o ferma avicola din judetul Olt, apartinand de societatea din judetul Teleorman la care s-a depistat anterior substanta interzisa in oua. Inspectorii DSV au.

Ploaia inghetata produce un potop de accidente pe sosele. Judetul Galati, sub cod portocaliu de polei

La primele ore ale diminetii soselele din judet s-au acoperit cu un strat consistent de polei. Cele mai proaste conditii de drum sunt pe DN24D Galati-Cuca-Barlad), DN 26 Galati-Foltesti-Oancea), DJ 242 Foltesti-Tg. Bujor) si DJ 251Galati-Pechea-Cudalbi-Matca). Autoritatile le recomanda soferilor si evite sa plece la drum.

VIDEO Imagini rare cu o ursoaica si doi pui, iesiti la plimbare n plina perioada de hibernare, ntr-o padure din judetul Alba

O ursoaica iesita la plimbare cu cei doi pui a fost filmata intr-o zona inclusa in situl Frumoasa, o zona din partea de sud a judetului Aba. Sansele de a vedea ursul brun in mediul natural sunt destul de mici, mai ales in perioada de hibernare, potrivit reprezentantilor Adrministratiei siturilor Natura 2000 Frumoasa, care au filmat si postat pe Facebook imaginile cu ursoaica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )