Libnet.ro
UNICEF

18:45

Miliardarul care si-a donat toata averea saracilor. Cine e filantropul de la care toti romanii cumparau produse

Playtech Playtech,
Miliardarul care si-a donat toata averea saracilor. Cine e filantropul de la care toti romanii cumparau produse

Miliardarul Charles Chuck Feeney si-a oferit averea de 8 miliarde de dolari pentru caritate. Acesta si-a castigat averea prin crearea retailerului Duty Free Shoppers cu Robert Miller in 1960. Miliardarul care si-a donat toata averea saracilor Miliardarul, cofondator al gigantului Duty Free Shoppers, si-a dat averea sa masiva in scopuri caritabile si acum este falit. continuă pe Playtech

Miliardarul care nu a vrut sa moara bogat. Barbatul si-a donat toata averea cauzelor caritabile

Cofondatorul lantului de magazine din aeroporturi Duty Free Shoppers, Chuck Feeney, si-a indeplinit luni misiunea de a-si dona toata averea - 8 miliarde de dolari - catre cauzele caritabile, scrie Forbes. Acum, la varsta de 89 de ani, Freeney a ramas aproape fara nimic, dar explica ca este extrem de multumit si ca ma simt foarte bine.

Drama Mirabelei Dauer cu care a trait toata viata. Ce o macina pe cantareata

Viata i-a dat multe lovituri, dar asta nu a doborat-o pe Mirabela Dauer, din contra, a facut-o mai puternica. La un moment dat, a vrut sa se calugareasca, insa s-a razgandit. Desi a declarat ca nu dezamagirile ar fi imprins-o sa lase muzica usoara pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, in centrul sufletului ei, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )