Libnet.ro
UNICEF

12:45

Miliardarul Elon Musk pregateste casa viitorului: cum va arata o Tesla a locuintelor

Adevărul Adevărul,
Miliardarul Elon Musk pregateste casa viitorului: cum va arata o Tesla a locuintelor

Elon Musk este unul dintre cei mai in voga executivi din intreaga lume, asta datorita viziunii pe care o are in incercarea de a schimba omenirea, prin lansarea si perfectionarea automobilelor electrice, viitorul in domeniul transportului rutier. continuă pe Adevărul

Miliardarul Elon Musk pregateste casa viitorului: cum va arata o Tesla a locuintelor, in viziunea celui care a perfectionat automobilul viitorului

Elon Musk este unul dintre cei mai in voga executivi din intreaga lume, asta datorita viziunii pe care o are in incercarea de a schimba omenirea, prin lansarea si perfectionarea automobilelor electrice, viitorul in domeniul transportului rutier.

VIDEO Documentarul Before the Flood ii pune fata in fata pe Leonardo di Caprio si Elon Musk

Documentarul Before the Flood ilustreaza calatoria de trei ani a actorului si activistului Leonardo di Caprio, prin toate colturile lumii, realizata cu scopul de a vedea ce solutii are omenirea pentru a preveni catastrofele in viitor. In periplul sau de trei ani, Leonardo di Caprio sta de vorba si cu Elon Musk omul care a facut ca automobilul electric sa fie o realitate cotidiana. Documentarul este disponibil gratuit online si il poti vedea integral mai jos. Partea auto a documentarului incepe la 57:00.

Elon Musk lanseaza noua inventie a companiei Tesla: acoperisul solar (VIDEO)

In timpul unei prezentari despre schimbarea climei, Elon Musk, seful Tesla, a povestit publicului sau despre nouainventielansatade compania sa: un acoperis, carepare a fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )