Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un milion de masini Mercedes sunt rechemate in service, din cauza unor riscuri de incendiu

România Liberă România Liberă,
Un milion de masini Mercedes sunt rechemate in service, din cauza unor riscuri de incendiu

Grupul auto Daimler a anuntat vineri chemarea in service a aproximativ un milion de vehicule relativ noi marca Mercedes. Rechemarea in servici se aplica unor autoturisme din intreaga lume ce prezinta riscuri de incendiu, potrivit Reuters. continuă pe România Liberă

Mai bine 100% electric. Peste 19.000 de masini BMW i3 hibride sunt rechemate in service deoarece prezinta pericol de incendiu

BMW recheama in service 19. 130 de masini BMW i3 REx adica versiunea hibrida, care are si motor-generator pe benzina deoarece prezinta pericol de incendiu din cauza acumularii de vapori de benzina, noteaza autoblog. com. Versiunea 100% electrica a lui BMW i3 n-are niciun fel de probleme si nu este afectata de aceasta rechemare in service.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca investitiile autoritatilor locale pentru 2017 sunt aproape compromise, din cauza ca presedintele Iohannis a intarziat promulgarea bugetului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca investitiile autoritatilor locale pentru anul 2017 sunt compromise. in opinia sa, responsabilul este presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a intarziat trei saptamani promulgarea bugetului de stat.

SCANDAL URIAS la compania Mercedes! Au fost chemate in service un milion de masini din cauza riscurilor de INCENDIU

S-a ajuns la aceasta hotarare dupa semnalarea a 51 de incendii la automobilele marca Mercedes, din cauza motoarelor care s-au supraincalzit in momentul pornirii. Nicio persoana nu a fost ranita.

Studiu controversat: 1.200 de europeni vor muri prematur din cauza masinilor diesel pe care Volkswagen a montat soft-uri care pacalesc testele de emisii

Emisiile poluante mult peste cele detectate la testele de laborator vor duce la moartea prematura a peste 1. 200 de europeni, arata un studiu care se refera la cele 2,6 milioane de masini diesel Volkswagen vandute in Germania si care constituie subiectul scandalului Dieselgate. Fiecare dintre acesti 1,200 de oameni va trai cu peste 10 ani mai putin din cauza noxelor inhalate. 500 dintre decese vor fi in Germania si restul in tarile vecine, arata studiul care a fost publicat in Environmental Research Letters si la care a contribuit si MIT.

Vicepremierul Daniel Constantin, EXECUTAT de FISC din cauza lui Dan Voiculescu

Vicepremierul Daniel Constantin este executat de Fisc din cauza datoriei in valoare de 295. 000 de euro pe care acesta o are la Dan Voiculescu. Conturile sunt poprite, in vederea derularii anchetei.

Italia, condamnata de CEDO pentru pasivitate, din cauza ca instantele de judecata au refuzat sa protejeze o femeie cu cetatenie romana, intr-un caz de violenta domestica

Italia a fost amendata cu 40. 000 de euro, de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), din cauza ca nu a asigurat protectie unei femei cu cetatenie romana si moldoveneasca, desi aceasta a cerut instantelor sa o protejeze de sotul alcoolic si violent.

Organizatia Mondiala a Sanatatii cere dezvoltarea de urgenta a unor noi antibiotice, din cauza rezistentei tot mai mari a bacteriilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia ca noi antibiotice trebuie sa fie dezvoltate de urgenta din cauza riscurilor pe care le reprezinta rezistenta lor la tratamente.

Audi recheama in service modele A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 din cauza airbag-urilor

Audi recheama in service automobile ale gamelor A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 deoarece airbag-urile ar putea sa nu deschida atunci cand este nevoie de ele, a anuntat producatorul auto german. In Romania sunt vizate 19 masini de aceasta campanie de rechemare in service.

Sotul Andreei Esca se judeca cu politia din cauza firmei de produse cosmetice pe care o detine

Sotul Andreei Esca intampina reale dificultati iscate de compania sa. Dupa ce firma lui din domeniul produselor cosmetice a pierdut 3,7 milioane de lei, sotul prezentatoarei este implicat intr-un.

Au salarii de sase cifre, dar traiesc de pe o zi pe alta din cauza costurilor ridicate din zona in care lucreaza

Companiile de high-tech din Silicon Valley, Statele Unite, platesc unele din cele mai mari salarii din lume, dar angajatii lor se plang de probleme financiare datorita costurilor extrem de ridicate pe care le au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )