Libnet.ro
UNICEF

22:15

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

B1 B1,
Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii. continuă pe B1

Din Afganistan: Victorie Simona!

Militarii romani din teatrele de operatii din strainatate au salutat mereu performantele internationale al sportivilor tricolori. Asa s-a intamplat si acum, cu mai putin de 24 de ore inaintea celui mai important meci din cariera Simonei Halep- finala de la Roland Garros.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

FOTO Tricolorii, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Jucatorii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea semifinalei pe care aceasta o sustine, joi, la Roland Garros contra nemtoaicei Andrea Petkovic.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de sustinere

Cu doar o zi inainte de marea finala de la Roland Garros, Simona Halep primeste sute de mesaje de sustinere de la romani raspanditi in toate colturile lumii. Cei din urma care i-au transmis incurajari jucatoarei noastre sunt militarii romani din Afganitan.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio.

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut pentru coruptie. Madalin Dumitru a fost suspendat din functie

Update 21. 20 - Primaria Municipiului Bucuresti PMB) l-a suspendat din functie pe directorul Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, Madalin Dumitru, dupa ce acesta a fost retinut, joi, de pro.

Trei medici din Caras-Severin, arestati pentru luare de mita

Trei medici din judetul Cara and s-Severin au fost aresta and ti la domiciliu in aceasta dimineata, iar averea lor a fost pusa sub sechestru, cei trei fiind acuza and ti ca au luat mita de la 300 de persoane pentru decizii ilegale de pensionare pe grad de invaliditate, prejudiciul in acest dosar depasind 1 milion de euro, informeaza surse din presa.

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita, santaj si abuz in serviciu. in acelasi dosar sunt cercetati si alti doi inspectori .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )