Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

B1 B1,
Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio. continuă pe B1

Simona Halep, sustinuta de gimnastele din lotul national: Bafta, Simona!

Gimnastele din lotul national al Romaniei o sustin pe Simona Halep, inainte de confrutarea de pe zgura cu Maria Sharapova de sambata seara.

FOTO Tricolorii, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Jucatorii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea semifinalei pe care aceasta o sustine, joi, la Roland Garros contra nemtoaicei Andrea Petkovic.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

Argentina a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala. Cine joaca alaturi de Messi

Selectionerul Alejandro Sabella a stabilit lotul definitiv al Argentinei pentru Cupa Mondiala, care debuteaza pe 12 iunie. Printre starurile care vor merge in Brazilia se numara si Lionel Messi.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )