Libnet.ro
UNICEF

11:45

Militarii romani, o noua misiune pentru Romania

Antena3 Antena3,
Militarii romani, o noua misiune pentru Romania

Militarii romani raniti in teatrele de operatii poarta cu mandrie tricolorul. De cinci ani, ne reprezinta la jocurile Invictus, o competitie internationala a militarilor raniti in Irak si. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Militarii romani din Afganistan au mers sa voteze, dupa ce au executat o misiune de patrulare (FOTO)

Militarii romani dislocati in Afganistan au mers sa-si exercite dreptul la vot, dupa ce au executat o misiune de patrulare. Este vorba despre Batalionul 495 Protectia Fortei Vulturii Negri, care isi fa.

Militarii romani din Afganistan au votat dupa ce s-au intors din misiune - FOTO

Militarii romani din Baza Aeriana Kandahar au votat la alegerile prezidentiale 2019, dupa ce au participat la o misiune de patrulare. Acestia au fost surprinsi, iar fotografiile au fost postate pe pagina.

Klaus Iohannis a votat la prezidentiale: Am votat pentru Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romanie normala. Este o zi extrem de importanta pentru Romania, dar recunosc ca si pentru mine personal. Am.

KLAUS IOHANNIS: Militarii romani - adevarati ambasadori ai Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Veteranilor din Teatrele de Operatii, in care afirma ca militarii care participa la misiunile din strainatate sunt adevarati ambasadori ai Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ministrul Lucian Bode: Am votat pentru Romania normala si pentru un viitor bun pentru toti. Presedintele da directia

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a votat, duminicadimineata, in localitatea natala, Zalau. Bode a declarat la iesirea de la urne ca a pus stampila de vot cu credinta ca Romania se poate.

Agentia de rating Fitch a publicat rezultatele pentru Romania: cum sta tara noastra

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala ale Romaniei la BBB minus, perspectiva asociata pentru ambele calificative fiind stabila, se arata intr-un comunicat al agentiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )