Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un milliard de utilizatori ai Yahoo, victime ale unui atac cibernetic in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un milliard de utilizatori ai Yahoo, victime ale unui atac cibernetic in 2013

Grupul de Internet Yahoo a recunoscut ieri ca a fost victima unui atac cibernetic in 2013 care i-a afectat peste un miliard dintre utilizatorii sai si care se adauga unui atac precedent a 500 de milioane de conturi, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Yahoo a fost victima unui atac cibernetic de amploare, in 2013. Datele a peste un miliard de utilizatori, furate de hackeri

Peste un miliard de utilizatori ai Yahoo au fost afectati, in 2013, de un atac cibernetic, au recunoscut, miercuri, reprezentantii companiei.

Peste un miliard de utilizatori Yahoo vizati intr-un atac informatic si li s-au furat date

Grupul de Internet Yahoo a recunoscut ieri ca a fost victima unui atac cibernetic in 2013 care i-a afectat peste un miliard dintre utilizatorii sai si care se adauga unui atac precedent a 500 de milioane de conturi, transmite AFP.

Datele a un miliard de utilizatori Yahoo au fost afectate de un atac cibernetic

Datele a aproximativ un miliard de utilizatori de conturi online Yahoo au fost afectate de un atac cibernetic, a anuntat miercuri seara joi dimineata, ora Romaniei) compania americana, conform cotidianului The Telegraph, citat de Mediafax.

Alerta in mediul online: Un miliard de conturi Yahoo au fost afectate de un atac cibernetic

Un miliard de utilizatori de conturi online Yahoo s-au confruntat cu un nou atac cibernetic in urma caruia datele le-au fost afectate, informeaza Mediafax. Desi atacul cibernetic a fost comis in 2013,.

Un miliard de conturi Yahoo au fost afectate de un atac cibernetic

Compania Yahoo a anuntat miercuri ca a identificat o bresa de securitate care a avut loc in anul 2013 si care a afectat mai mult de un miliard de conturi de utilizator, scrie BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )