Libnet.ro
UNICEF

00:07

MINI sarbatoreste nunta Printului Harry cu Meghan Markle printr-un MINI Hatch unicat

Adevărul Adevărul,
MINI sarbatoreste nunta Printului Harry cu Meghan Markle printr-un MINI Hatch unicat

MINI sarbatoreste nunta Printului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sarbatori ocazia speciala si pentru a fi donat uneia dintre activitatile caritabile ale cuplului. Dupa nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi inmanat The Childrens HIV Association CHIVA) pentru o licitatie publica. continuă pe Adevărul

Ce reguli stricte trebuie sa respecte invitatii la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

12 zile ne mai despart de nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle! Iar invitatii au primit un set de reguli stricte. Telefoanele si camerele de filmat sunt strict interzise, iar bagajele voluminoase trebuie.

Printul Harry si Meghan Markle ar fi ales o melodie a cntaretei Whitney Houston pentru primul lor dans presa

Printul Harry si logodnica lui, Meghan Markle, ar fi ales melodia I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me) a cantaretei Whitney Houston pentru primul lor dans la petrecerea care va urma cununiei lor, ce va avea loc pe 19 mai, scrie News. ro, care citeaza The Mirror.

Regulile stricte pe care trebuie sa le respecte invitatii la nunta printului Harry: ce nu au voie sa poarte si sa aduca la ceremonie

Invitatii la nunta regala a anului sunt obligati sa adere la un set de reguli exigente, iar in acest sens fiecare a primit sapte pagini de istructiuni cu privire la ce au voi si ce nu sa faca in ziua marelui eveniment.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele! E foarte emotionant

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate de ziua in care fiul cel mic al Printesei Inimilor o va duce la altar pe aleasa sa.

Meghan Markle si Printul Harry incalca traditia regala. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon in ziua nuntii

Purtatorul de cuvant a anuntat ca dupa ceremonia de la Capela St. George, cuplul regal, Printul Harry si Meghan Markle, nu va face celebra poza de la balcon, asa cum s-a intamplat la nunta Printului William.

Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta: contrar zvonurilor, mireasa va fi condusa la altar de tatal ei

Contrar traditiei, Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta cu printul Harry, desi toata lumea se astepta ca stilista ei, Jessica Mulroney, sa preia acest rol.

Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare

Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare. Era de asteptat ca Jessica Mulroney, stilista ei, sa ii fie si domnisoara de onoare, dar se pare ca nu va fi asa. Meghan are un grup foarte restrans de.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3968 seconds )