Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Afacerilor Externe: Patru romani au murit, intr-un accident rutier produs in apropiere de Cesena, Italia

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Afacerilor Externe: Patru romani au murit, intr-un accident rutier produs in apropiere de Cesena, Italia

Patru romani au decedat in urma unui accident rutier produs duminica dimineata in apropierea localitatii Cesena din Italia, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministerul Afacerilor Externe: Barbatul ranit in furtuna din Grecia, in afara oricarui pericol

Barbatul ranit in furtuna din Grecia se afla in afara oricarui pericol si va fi externat in cursul zilei de vineri, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ZIUA FRANTEI TEODOR MELESCANU, MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE: Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna

Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna, sustine ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu. Oficialul MAE ne-a transmis: in onoarea Zilei Nationale a Frantei, Romania va marca, la 14 iulie, incheierea Sezonului Romania-Franta. Acest amplu program a avut o dimensiune simbolica deosebita, fiind primul eveniment de acest fel pe care Franta l-a organizat cu o tara membra a UE. in acelasi timp, Sezonul a avut misiunea de a pune in prim-plan cultura ca element structural al societatilor noastre europene, precum si latura dinamica a relatiei bilaterale.

Italia: Patru romani, morti intr-un accident rutier, in provincia Forli-Cesena (FOTO)

Tragedie cumplita, duminmicadimineata, in Italia. Patru tineri romani cu varste de 14, 17, 19 si 35 de ani au murit intr-un groaznic accident rutier la SantAndrea, in provincia Forli- Cesena.

Tragedie pe o sosea din Italia. Patru romani si-au pierdut viata. Cel mai mic avea 14 ani

Un accident cumplit a avut loc duminica in provincia Forli-Cesena din Italia. in urma incidentului patru tineri romani au murit. Victimele aveau 14, 17 si 19 ani. Soferul era un barbat in varsta de 35 de.

Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia o parte considerabila a acestei tari va fi afectata de ploi torentiale, furtuni, vant in.

Carmen Dan demisioneaza de la Ministerul Afacerilor Interne

Carmen Dan a anuntat luni ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al carei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat ca si-a depus mandatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )