Libnet.ro
UNICEF

08:45

MINISTERUL EDUCATIEI: Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica si cu vulnerabilitati vor invata online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL EDUCATIEI: Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica si cu vulnerabilitati vor invata online

Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica, cei care au vulnerabilitati si prezinta certificat medical, dar si elevii care au apartinatori in familie cu vulnerabilitati medicale, certificate ca atare, vor invata online, potrivit ministrului Educatiei, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei: Interesul major pentru deschiderea scolilor cu prezenta fizica se pastreaza (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca se pastreaza interesul privind redeschiderea scolilor, insa o decizie finala va fi luata marti, 2 februarie. La jumatatea lunii ianurie,.

Florin Citu: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat, marti, ca vor fi luate masuri astfel incat, odata cu redeschiderea scolilor, orele de curs sa se desfasoare in conditii de siguranta sanitara pentru a preveni.

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei nu poate asigura testarea COVID-19 a elevilor in scoli

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, ca proiectul de testare COVID-19 a elevilor in scoli nu poate fi derulat de institutia pe care o conduce, pentru ca nu exista suficienti medici scolari pentru a putea sustine o campanie de acest fel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )