Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei nu poate asigura testarea COVID-19 a elevilor in scoli

Antena3 Antena3,
Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei nu poate asigura testarea COVID-19 a elevilor in scoli

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, ca proiectul de testare COVID-19 a elevilor in scoli nu poate fi derulat de institutia pe care o conduce, pentru ca nu exista suficienti medici scolari pentru a putea sustine o campanie de acest fel. continuă pe Antena3

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: 15% din scoli au autorizatie la incendiu, iar 50% nu au nevoie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca 15% din scoli nu au autorizatie la incendiu, desi este obligatoriu, iar 50% nu au nevoie de aceasta autorizatie.

Scenarii in care elevii sau profesorii pot face scoala online. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca sunt 190. 000 de copii care n-au invatat sa scrie. Acesta a punctat ca marea majoritate a parintilor isi doresc revenirea la normalitate, adica.

Sorin Cimpeanu: 15% dintre cladirile unitatilor scolare din Romania au nevoie de autorizatii de securitate la incendiu si nu o au. Aproape 20% sunt in curs de obtinere

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca 15% dintre cele peste 26. 000 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant, camine scolare, cantine si sali de sport ale scolilor nu au.

Sorin Cimpeanu a anuntat ca profesorii cu afectiuni medicale pot continua cu scoala online, dar e nevoie de certificare din partea unui medic de Medicina muncii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca profesorii cu probleme medicale pot continua scoala online si dupa data de 8 februarie, dar certificarea afectiunilor trebuie sa fie facuta de catre un medic.

Sorin Cimpeanu: Elevii care merg la scoala vor primi masti de protectie. Ultimele date din teritoriu arata un stoc de peste 37 de milioane de masti

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii care vor relua cursurile cu prezenta fizica vor primi masti de protectie. Ultimele date pe care le avem din teritoriu arata un stoc de peste 37 de mi.

Ministrul Educatiei, discutie cu reprezentantii scolilor din fiecare judet. Sorin Cimpeanu: Vrem sa ne asiguram ca stiu ce au de facut pentru a preveni riscul de incendiu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a tinut sa reaminteasca faptul ca problema autorizatiilor la incendiu, din scoli, este in lista datoriilor autoritatilor locale. Totodata, Cimpenau a precizat ca.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati si aproape 20.000 au fost deja vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca disponbilitatea cadrelor didactice si a personalului din invatamant este mare, factorul limitativ in procesul de imunizare al cadrelor didactice fiind numarul.

Media orelor remediale vor fi de 5 pe saptamana. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca toti elevii care au nevoie vor putea participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca in medie, numarul orelor remediale va fi de 5 pe saptamana, insa va fi decis cu exactitate d ecatre inspectoratele scolare si unitatile de.

SORIN CIMPEANU: Elevii care merg fizic la scoala vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca elevii care vor merge fizic la scoala vor primi masti de protectie. Potrivit ministrului, exist un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar, potrivit Agerpres.

SORIN CIMPEANU: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

And Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )