Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Educatiei lanseaza sesiunile online Educatia Continua, pentru indrumarea cadrelor didactice

B1 B1,
Ministerul Educatiei lanseaza sesiunile online Educatia Continua, pentru indrumarea cadrelor didactice

Incepand de marti, 10 noiembrie, Ministerul Educatiei pune la dispozitia cadrelor didactice sesiuni online de indrumare si consiliere. Educatia Continua este programul dedicat profesorilor, in vederea. continuă pe B1

Ministerul Educatiei scoleste profesorii sa poata preda online

Ministerul Educatiei si Cercetarii pune la dispozitia tuturor cadrelor didactice, incepand de marti, 10 noiembrie, sesiunile online de indrumare si consiliere Educatia Continua, sesiuni pentru desfasurarea activitatii de predare in sistem online, anunta institutia intr-un comunicat.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra.

Fiecare inspectorat scolar va pune la dispozitie o linie telefonica pentru elevi si parinti - Ministerul Educatiei

Fiecare inspectorat scolar va pune la dispozitie, de luni pana vineri, o linie telefonica de consiliere destinata elevilor si parintilor, potrivit Ministerului Educatiei. Reamintim ca de luni toate scolile din Romania au intrat in scenariul online, in contextul pandemiei de COVID-19.

Ministerul Educatiei: Elevii nu vor mai sustine teze in acest an scolar. Va exista doar o evaluare sumativa

Elevii nu vor mai sustine teze in acest an scolar, a precizat sambata pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei si Cercetarii, Cristian Tanase. El a spus ca in locul tezei va exista o evaluare sumativa, decizia fiind luata in urma consultarii cu toti actorii educationali.

Reprezentant al elevilor: Trebuie sa redefinim tezele, sa punem accent pe gandirea critica, nu pe invatatul pe de rost Rezultatele examenelor nu vor fi atat de afectate daca Ministerul Educatiei va lua decizii cu cap

Rares Voicu, presedintele Consiliului National al Elevilor, a declarat sambata, pentru B1 TV, ca ar trebui sa profitam de aceasta perioada, ce-i drept extrem de dificila, pentru a inlocui tezele de la scoal.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )