Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra. continuă pe B1

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus

Ludovic Orban a declarat duminica seara ca adolescentii nu se infecteaza la scoala, ci cand nu sunt supravegheati de parinti si profesori. Adolescentii sunt raspandaci de virus,afirma premierul, care precizeaza ca acestia nu dezvolta forme grave si majoritatea sunt asimptomatici.

Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus, dar nu se infecteaza la scoala

Premierul Ludovic Orban a afirmat duminica seara ca adolescentii sunt raspandaci de virus, ei neinfectandu-se la scoala, ci in locurile in care nu sunt supravegheati de parinti, bunici sau profesori, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

Ludovic Orban: Asistam la un val epidemic doi care a afectat toate tarile europene, Romania nu se afla pe primele locuri

Premierul Ludovic Orban sustine ca noile masuri institute de autoritati vor intra in vigoare luni si ca este nevoie de acestea in contextul in care exista un mare numar de persoane care sunt infectate, dar asimptomatice si care continua sa transmita virusul SARS-CoV-2.

Ministerul Educatiei, noi date despre functionarea scolilor din Romania: 4.502 unitati de invatamant in Scenariul 3, 355 dintre acestea ca urmare a cazurilor de COVID-19

Pana astazi, 6 noiembrie, Ministerul Educatiei a anuntat ca pe teritoriul Romaniei sunt 4. 502 unitati de invatamant care isi desfasoara activitatea online, in timp ce 7. 967 de unitati de.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. Orban a mai anuntat si ajutoare de stat pentru zona culturala privata, subliniind ca in acest caz schema de ajutor este mai greu de realizat, dat fiind ca persoanele care activeaza in acest domeniu activeaza sub diferite forme, potrivit News.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )